Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Uwaga, dachowanie na Cieszkowskiego! - WIDEO
~~Janusz niezalogowany
17 stycznia 2023r. o 15:41
Milicjanci powinni zamknąć zjazd z ronda. Multum aut zjeżdżało i zawracało przez stację paliw bo się glą. Bom nie chciało przejść kilka metrów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskrawozielony Łubinnik niezalogowany
17 stycznia 2023r. o 15:55
~~Stalowa Kolczurka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tylko napisał(a): Kierowca prawdopodobnie zasłabł…internetowi wszystko wiedzący znawcy świata i praworządności…brak słów jak ludzie potrafią ocenić wszystko i wydawać wyroki.
Szkoda mi was.

A mi ciebie miernoto nie szkoda. Tak zasłabł, że na odcinku dosłownie 50 metrów tak dał po garach że w drzewo huknął. Zabrać prawko i kolejny raz na egzamin. A przede wszystkim badanie na ćpanie.

Ale musisz byc malym, smutnym czlowieczkiem bez ambicji zyciowych, oceniajacym innych przez kilka linijek tekstu…nie wiem czy wiesz ze jak ktos zaslabnie to konczyny opadaja i moglo tak byc z noga, poza tym poczekajmy pewnie niedlugo bedzie film z kamer to ocenimy.
Ty „MIERNOTO” oceniasz wszystkich bez znajomosci 100% sytuacji.
Powtarzam - szkoda mi ciebie.
~~pis to zdrajcy i oszuści niezalogowany
17 stycznia 2023r. o 16:08
Tfu z rondem kaczyńskiego szkodnicy Polski !! !! !!
~~Granatowoszary Kosmos niezalogowany
17 stycznia 2023r. o 16:38
~~Tylko napisał(a): Kierowca prawdopodobnie zasłabł…internetowi wszystko wiedzący znawcy świata i praworządności…brak słów jak ludzie potrafią ocenić wszystko i wydawać wyroki.
Szkoda mi was.

~~Tylko napisał(a): Kierowca prawdopodobnie zasłabł…internetowi wszystko wiedzący znawcy świata i praworządności…brak słów jak ludzie potrafią ocenić wszystko i wydawać wyroki.
Szkoda mi was.

17 stycznia 2023r. o 16:39
Szkoda mi was.
tak zasłabł. A inni co piszą bzdury niech się sami zbadają.

17 stycznia 2023r. o 16:40
~~Janusz napisał(a): Milicjanci powinni zamknąć zjazd z ronda. Multum aut zjeżdżało i zawracało przez stację paliw bo się glą. Bom nie chciało przejść kilka metrów.

Nie ma już milicjantów
~~Bursztynowy Wiciokrzew niezalogowany
17 stycznia 2023r. o 16:41
~~Janusz napisał(a): Milicjanci powinni zamknąć zjazd z ronda. Multum aut zjeżdżało i zawracało przez stację paliw bo się glą. Bom nie chciało przejść kilka metrów.

Typowy Janusz, wszystko zamknąć i szluzz
~~Nika niezalogowany
17 stycznia 2023r. o 16:45
Jestem mamą tego pana i jestem z niego dumna. Nigdy nie wsiądzie po alkoholu do auta, nie bierze narkotyków. Zawsze jeździ ostrożnie. Zasłabł. Więc Ci durnie co piszą głupie prosty niech się sami przebadają.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.