~~skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Obserwator napisał(a): Sama widzisz jak to tutaj wygląda, ostrzegałem przed dziwnymi ludźmi. To forum dawno temu zeszło na psy i jedyne co można tutaj znaleźć to jest chamstwo, zawiść, robienie innym przykrości. Zobacz jacy ludzie Cię nagle otoczyli, to mi się kojarzy z sępami i hienami, życzliwości tutaj już nie znajdziesz, a tym bardziej jakiejkolwiek pomocy. Mam nadzieję Asiu, że nie będziesz musiała płakać i podle się czuć. Pozdrawiam serdecznie i radzę poszukać jakiejś grupy na facebooku, przynajmniej wiesz kto kim jest, a w razie czego możesz zablokować.
Ooo przepraszam , proszę nie szufladkować , ja jestem inny , konkretny jestem . Po co od razu facebook , bolec gorszy ? I nie kracz z tym - a nie mówiłem .
Asia , bierz mnie , lepszej partii w Bolesławcu nie znajdziesz , i nie namyślaj się za długo, czas na konkrety.
~~Do Ciebie Asiu napisał(a):
~~Bolesławianin napisał(a): I tak swobodnie założył się nowy kącik matrymonialny . Ma wzięcie ta nasza Asia.
~~Bolesławianin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolesławianin napisał(a): I tak swobodnie założył się nowy kącik matrymonialny . Ma wzięcie ta nasza Asia.
Matoły, prześcigają się w pisaniu hymnów pochwalnych na swoją cześć.
~~Asia napisał(a): Drodzy moi. Tak się składa, że temat stał się nieaktualny. Wszystko się wyjaśniło. Tak więc ja znikam. Ale założę nowy temat, pod moim nickiem, będę tam zalogowana. Pewnie niektórzy będą mnie pamiętać, bo dawno temu udzielałam się właśnie jako zalogowana.
~~Asia napisał(a): Drodzy moi. Tak się składa, że temat stał się nieaktualny. Wszystko się wyjaśniło. Tak więc ja znikam. Ale założę nowy temat, pod moim nickiem, będę tam zalogowana. Pewnie niektórzy będą mnie pamiętać, bo dawno temu udzielałam się właśnie jako zalogowana.