~~Jaskrawożółty Szarłat napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał:
Mi wyszło że płacił bym 3% = 90 000 PLN lub 19150 €. Ale podatek katastralny oraz wszystkie inne nie nakładają na nas Niemcy tylko nasi dobrodzieje w Warszawie i Bolesławcu.
Z polecenia ełrokołchozu.
Unia nakazała Ratuszowi w Bolesławcu zamontować parkomaty? Nakazała ustalić najwyższe możliwe stawki podatków od nieruchomości ? Nakazała nakładać haracz za handel alkoholem i podatek transportowy ?
Unia nakazała budować państwowe żłobki i przedszkola.? Unia nakazała wprowadzić VAT 23%? Unia nakazała zakazać produkcji alkoholu przez firmy prywatne ? I tysiące innych przykładów.
~~pinochet napisał(a): Ja bym poszedł dalej-pieniądz elektroniczny(wyłącznie) albo finansowa katastrofa
~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Ja bym poszedł dalej-pieniądz elektroniczny(wyłącznie) albo finansowa katastrofa
chyba cie pogielo...
pieniadz elektroniczny=niewolnictwo,
jak beda chcieli, zablokuja ci konto i trawe bedziesz jadl....
euro? totalna zapasc, patrz slowacja, litwa i juz chorwacja
~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Ja bym poszedł dalej-pieniądz elektroniczny(wyłącznie) albo finansowa katastrofa
chyba cie pogielo...
pieniadz elektroniczny=niewolnictwo,
jak beda chcieli, zablokuja ci konto i trawe bedziesz jadl....
euro? totalna zapasc, patrz slowacja, litwa i juz chorwacja
Szkoda,że się nie domyśliłem,że to była tylko ironia
Domysliles
~~okloo11 napisał(a): Dziadku skończ to swoje komusze pie...rdzenie