~~Rdzawy Rdest napisał(a): Nie byloby nikomu niepotrzebnej strefy płatnej w mieście to nie byloby takich parkingów. Był spokój a tak czuję się jak intruz w swoim mieście. Bylem w banku w kolejce z numerkiem i dałem na godzinę parking okazalo się że nie zdażę, ale tez balem się że kolejka w banku mi ucieknie. Przeciez to jakas porazka jest!
~~Jorg napisał(a): A nie przyszło wam do pustych dzbanów ,że jak płatny parking a nieczynne parkometry to parkujemy w innych miejscach.Jest to prywatny teren i właściciel nie życzy sobie parkowania za darmo. Gwoli informacji nie mam z parkingiem a broń Boże z tą panią nic wspólnego.Ale takie zasady są na parkingach prywatnych.Czas komuny się zakończył.
~~Xxx napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jorg napisał(a): A nie przyszło wam do pustych dzbanów ,że jak płatny parking a nieczynne parkometry to parkujemy w innych miejscach.Jest to prywatny teren i właściciel nie życzy sobie parkowania za darmo. Gwoli informacji nie mam z parkingiem a broń Boże z tą panią nic wspólnego.Ale takie zasady są na parkingach prywatnych.Czas komuny się zakończył.
Po Twojej wypowiedzi widać, że Twój "dzban" jest pełny... Tak, sklepy otwarte a ja będę parkował kilometr dalej. Brawo geniuszu