~~Żółta Rogownica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Maniek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: sloneczko010981 napisał(a): Maniek no ja nie mogę, zaraz się popłaczę. Czemu nie przeczytałeś co napisałam do Ciebie wczoraj? Tylko czas straciłeś. Nie rób tak.
Czasu nie straciłem, zjadłem kolację i wypiłem kawę.
zapomniałeś dopisać z kim
~~Żółta Rogownica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Maniek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: sloneczko010981 napisał(a): Maniek no ja nie mogę, zaraz się popłaczę. Czemu nie przeczytałeś co napisałam do Ciebie wczoraj? Tylko czas straciłeś. Nie rób tak.
Czasu nie straciłem, zjadłem kolację i wypiłem kawę.
zapomniałeś dopisać z kim
Nie przyszła to pewnie sam zjadł.
sloneczko010981 napisał(a): A co mi pozostało?Dopisane 02.02.2023r. o godz. 23:11:Melancholia mnie dopadła, żeby nie powiedzieć gorzej.Dopisane 03.02.2023r. o godz. 00:26:Tak mi się przypomniała moja licealna, jak najbardziej platoniczna, miłość. Kurka wodna, jaki On miał uśmiech. I imię takie cudowne, z jednej strony poważne, a z drugiej takie słodkie. No i te miodowe, chyba, włosy, takie lekko falowane do ramion. Jak ja się chciałam wtulić w te Jego włosy. Ale cóż, nie odezwałam się do niego ani jednym słowem, przez całe liceum. Taka nieśmiała i niepewna byłam. No i ta moja nienachalna uroda. Pewnie by się tylko skrzywił z obrzydzeniem. Ale tego to się już nie dowiem. Każde poszło w swoją stronę. Czasem tylko tak sobie wejdę na Jego profil na jednym z portali i powzdycham. I tylko tak się zastanawiam, czy On ma zielone oczy, czy zdjęcie przekłamuje kolor...Dopisane 03.02.2023r. o godz. 00:27:Ktoś miał podobnie?
sloneczko010981 napisał(a): A co mi pozostało?Dopisane 02.02.2023r. o godz. 23:11:Melancholia mnie dopadła, żeby nie powiedzieć gorzej.Dopisane 03.02.2023r. o godz. 00:26:Tak mi się przypomniała moja licealna, jak najbardziej platoniczna, miłość. Kurka wodna, jaki On miał uśmiech. I imię takie cudowne, z jednej strony poważne, a z drugiej takie słodkie. No i te miodowe, chyba, włosy, takie lekko falowane do ramion. Jak ja się chciałam wtulić w te Jego włosy. Ale cóż, nie odezwałam się do niego ani jednym słowem, przez całe liceum. Taka nieśmiała i niepewna byłam. No i ta moja nienachalna uroda. Pewnie by się tylko skrzywił z obrzydzeniem. Ale tego to się już nie dowiem. Każde poszło w swoją stronę. Czasem tylko tak sobie wejdę na Jego profil na jednym z portali i powzdycham. I tylko tak się zastanawiam, czy On ma zielone oczy, czy zdjęcie przekłamuje kolor...Dopisane 03.02.2023r. o godz. 00:27:Ktoś miał podobnie?
~~Don Pedro napisał(a):Ktoś napisał: sloneczko010981 napisał(a): A co mi pozostało?Dopisane 02.02.2023r. o godz. 23:11:Melancholia mnie dopadła, żeby nie powiedzieć gorzej.Dopisane 03.02.2023r. o godz. 00:26:Tak mi się przypomniała moja licealna, jak najbardziej platoniczna, miłość. Kurka wodna, jaki On miał uśmiech. I imię takie cudowne, z jednej strony poważne, a z drugiej takie słodkie. No i te miodowe, chyba, włosy, takie lekko falowane do ramion. Jak ja się chciałam wtulić w te Jego włosy. Ale cóż, nie odezwałam się do niego ani jednym słowem, przez całe liceum. Taka nieśmiała i niepewna byłam. No i ta moja nienachalna uroda. Pewnie by się tylko skrzywił z obrzydzeniem. Ale tego to się już nie dowiem. Każde poszło w swoją stronę. Czasem tylko tak sobie wejdę na Jego profil na jednym z portali i powzdycham. I tylko tak się zastanawiam, czy On ma zielone oczy, czy zdjęcie przekłamuje kolor...Dopisane 03.02.2023r. o godz. 00:27:Ktoś miał podobnie?
Kobieto ogarnij się. Obserwowałem twoje dwa fora internetowe i mam wrażenie że sama nie wiesz czego tak naprawdę chcesz. W tym Ci nie pomożemy !!! To może być beznadziejny przypadek.