~~Ploteczki z ławeczki napisał(a): Jest jeszcze temat plantatora i truskawek jakie grubas bimbrownik od niego wyżebrał.
Pojechał do Ocic bo było złotówkę taniej.
Kto tak pisał ?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ploteczki z ławeczki napisał(a): Jest jeszcze temat plantatora i truskawek jakie grubas bimbrownik od niego wyżebrał.
Kto tak pisał ?
To napisał Janusz Falko , to kłamstwo zdementowałem , niestety Janusz wiele razy to kłamstwo powtarzał .
To tak gwoli prawdzie .
~~Ploteczki z wózeczka napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ploteczki z ławeczki napisał(a): Jest jeszcze temat plantatora i truskawek jakie grubas bimbrownik od niego wyżebrał.
Kto tak pisał ?
To napisał Janusz Falko , to kłamstwo zdementowałem , niestety Janusz wiele razy to kłamstwo powtarzał .
To tak gwoli prawdzie .
Nie łżyj kłamco . Sam mu sprzedałeś tanio truskawki żeby się podlizać. Potem dopiero napisałeś o nim prawde manipulancie. Nie udawaj tu skruszonego bo jesteś taki sam jak ten opasły bimbrownik i oszczerca ...D;
Czy to bajka czy nie bajka , myślcie sobie jak tam chcecie , ja wam tylko to powiadam , szczekające kundle są na świecie .
Właśnie jeden mnie obszczekał .