Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polak Polakowi Polakiem

~~Ploteczki z wózeczka niezalogowany
10 lutego 2023r. o 17:28
~~Ciemnoszary Słonecznik napisał(a): nawet nie musisz pisać który

Obleśny bimbrownik co kobietę obrażał. Łgarz wiertła nie oddał.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płowa hortensja niezalogowany
10 lutego 2023r. o 17:43
I jeszcze nałgał o czajniku. Dla tego typa każdy sposób by w kogoś uderzyć jest dobry. Później się schowa i oczywiście on niewinny a wszyscy dookoła go krzywdzą .
~~No dobra Jasiu wiemy wiemy niezalogowany
10 lutego 2023r. o 17:54
~~Płowa hortensja napisał(a): I jeszcze nałgał o czajniku. Dla tego typa każdy sposób by w kogoś uderzyć jest dobry. Później się schowa i oczywiście on niewinny a wszyscy dookoła go krzywdzą .

Wszystko oki , schowa się , niewinny ale ten czajnik to masz przyklepany i się nie wywiniesz. Sam się przyznałeś że oddałeś , że przyjął brudny . Trzymaj Jasiek fason bo sam stałeś się niewiarygodny.

~~KALI niezalogowany
10 lutego 2023r. o 18:22
Otwieram , sobie kolejne forum żeby poczytać mądre przemyślenia i co widzę, znowu nasi lokalni myśliciele ( Falco, Horus, PanM). Wioskowi albo lepiej małomiasteczkowi filozofowie - kur...a. Świnie wam paść, krowy doić i kury macać. Poj....by jakieś.
11445
PanM
10 lutego 2023r. o 18:32
~~KALI napisał(a): Otwieram , sobie kolejne forum żeby poczytać mądre przemyślenia i co widzę, znowu nasi lokalni myśliciele ( Falco, Horus, PanM). Wioskowi albo lepiej małomiasteczkowi filozofowie - kur...a. Świnie wam paść, krowy doić i kury macać. Poj....by jakieś.

Witam ,szanowny gościu proszę się cofnąć do początku i wnieść w temat coś mądrego od siebie.
Pozdrawiam, panM założyciel tematu.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22744
Falco111 nieaktywny
10 lutego 2023r. o 19:09
a skoro jesteś to napisz na kogo jeszcze oprócz tej kobiety rzucałeś oszczerstwa?
i jak to jest z tym czajnikiem?... teraz wymyśliłeś sobie że wszedłem po cichaczu do twojego domu i ci go podrzuciłem? ;D
ty masz tu wszystkich czytających te twoje filipiki za dur.ni?
że nikt tego nie widzi jak się miotasz? ...dlaczego kłamco blokujesz mnie na FB ?...bym ci wprost nie napisał za kogo cię mam?
myślisz że nie wiem co tam smarujesz ?...że nagle wykasowałeś zdjęcia?
masz pecha gościu bo mamy kilku wspólnych znajomych a messenger działa...;D

przyjdzie ci wszystkich poblokować...HAHAHAHA
~~faclo999 niezalogowany
10 lutego 2023r. o 19:16
Czytam i czytam i tak myślę, że trzeba zapytać : Czajnik to nic, ale kto tu jest największym dzbanem? Jak myślicie?
22744
Falco111 nieaktywny
10 lutego 2023r. o 20:28
a może tak zapytać kto jest wielokrotnym oszczercą?

cdn.
aż się przyzna ....;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza