Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polak Polakowi Polakiem

~~Ale dzban niezalogowany
10 lutego 2023r. o 20:31
Falco111 napisał(a): a może tak zapytać kto jest wielokrotnym oszczercą?

cdn.
aż się przyzna ....;D

Wiesz kto to pisz. Kto ci broni ?
Konkrety a nie pitu pitu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22744
Falco111 nieaktywny
10 lutego 2023r. o 20:33
ja mam czas...;D
zalogował się i zaraz zwiał bez odpowiedzi oszczerca...;D
~~KALI niezalogowany
10 lutego 2023r. o 21:22
Do PanaM.
PROWOKACJA- działanie mające wywołać u kogoś, zamierzoną reakcję, spowodować dokonanie czynu o następstwach zgubnych dla osoby lub osób z nią związanych.
PROWOKOWAĆ -starać się spowodować lub powodować w sposób zamierzony albo przypadkowy czyjąś reakcję, działanie, często nieopanowane, spontaniczne, zwykle ze szkodą dla kogoś, a z korzyścią dla prowokatora.
Tyle na ten temat pisze " Słownik Współczesnego Języka Polskiego" tom 2
Wydawnictwo WILGA, Warszawa 1998.
Zakładając to forum PanieM, chcesz pan sprowokować czytających w jakim celu, tego nie wiem!? Ale na pewno jakiś cel pan ma. Jest pan prowokatorem , może nawet gorszym od tych którzy w roku 1980, podburzali protestujących robotników. Na koniec prośba : załóż pan spokojniejszy, mniej prowokujący temat. Niech przyświecają panu słowa Kmicica w czasie pojedynku z Wołodyjdkim " Kończ Waść, wstydu oszczędź".
~~Kalemu niezalogowany
11 lutego 2023r. o 6:59
~~KALI napisał(a): Do PanaM.
PROWOKACJA- działanie mające wywołać u kogoś, zamierzoną reakcję, spowodować dokonanie czynu o następstwach zgubnych dla osoby lub osób z nią związanych.
PROWOKOWAĆ -starać się spowodować lub powodować w sposób zamierzony albo przypadkowy czyjąś reakcję, działanie, często nieopanowane, spontaniczne, zwykle ze szkodą dla kogoś, a z korzyścią dla prowokatora.
Tyle na ten temat pisze " Słownik Współczesnego Języka Polskiego" tom 2
Wydawnictwo WILGA, Warszawa 1998.
Zakładając to forum PanieM, chcesz pan sprowokować czytających w jakim celu, tego nie wiem!? Ale na pewno jakiś cel pan ma. Jest pan prowokatorem , może nawet gorszym od tych którzy w roku 1980, podburzali protestujących robotników. Na koniec prośba : załóż pan spokojniejszy, mniej prowokujący temat. Niech przyświecają panu słowa Kmicica w czasie pojedynku z Wołodyjdkim " Kończ Waść, wstydu oszczędź".

Na stronie panaM pojawił się taki wpis

Miłej osobie która kopiuje moje wpisy i przesyła Januszowi Troljna-owi uprzejmie mówię S P I E R D A LA J !!!
22744
Falco111 nieaktywny
11 lutego 2023r. o 7:22
HAHAHAHA...
no i będzie miał kolejny ból tłustego dupska...;D
nie wiem ilu on ma tam ''znajomych'' ale jak ma zablokować wszystkich? ...;D

na szczęście nie wie kto bo już by swoim ''stylu'' wylewał kolejne pomyje a kto wie czy nie kolejne oszczerstwa...;D

(dzięki za info bo całkiem miłą wiadomością otwierasz mi kolejny dzień ;) )
~~Donoszę uprzejmie niezalogowany
11 lutego 2023r. o 7:27
Donoszę uprzejmie że ma ponad dwa tysiące przydupasów.
22744
Falco111 nieaktywny
11 lutego 2023r. o 7:32
ma rozmach...;D
jest wśród nich Sławomir ?...a może di Caprio? ;D
~~Szkarłatny Przegorzan niezalogowany
11 lutego 2023r. o 13:50
Falco111 napisał(a): ma rozmach...;D
jest wśród nich Sławomir ?...a może di Caprio? ;D

Jest Jurko , nie ma Lucjana .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy