Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Skrajny nacjonalizm-zagrożenie Europy ?

18442
PIS-PO-PRL
25 lutego 2023r. o 15:14
~~J23 napisał(a): To już nie Kukiz

a kiedy ja kukiza cytowałem?
~~J23 napisał(a): Teraz Winnickiego będziesz cytował

a czemu nie?
~~J23 napisał(a): to może nie długo dotrze do mózgownicy

dokładnie... może w końcu zrozumiesz miłośniku oddawania się w niewolę, że porażka rosji leży w naszym interesie

no ale ty zdanie co post zmieniasz... to i może już sympatykiem konfederacji nie jesteś ;))

Dopisane 25.02.2023r. o godz. 15:14:

ps
no i pamiętajmy
nie eskalujemy ;)
a konfederacja to skrajni nacjonaliści... no a przynajmniej rok temu jeszcze nimi byli według jana... czy tam innymi faszystami :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~J23 niezalogowany
25 lutego 2023r. o 15:30
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): To już nie Kukiz

a kiedy ja kukiza cytowałem?
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Teraz Winnickiego będziesz cytował
a czemu nie?
~~J23 napisał(a): to może nie długo dotrze do mózgownicy
dokładnie... może w końcu zrozumiesz miłośniku oddawania się w niewolę, że porażka rosji leży w naszym interesie

no ale ty zdanie co post zmieniasz... to i może już sympatykiem konfederacji nie jesteś ;))Dopisane 25.02.2023r. o godz. 15:14:ps
no i pamiętajmy
nie eskalujemy ;)
a konfederacja to skrajni nacjonaliści... no a przynajmniej rok temu jeszcze nimi byli według jana... czy tam innymi faszystami :D

Brawo misiu......w końcu zrozumiałeś! Rok czasu musiałem ciężko nad Tobą pracować ale było warto.......
Dobra muszę kresy.pl poczytać bo tam często moi ulubieńcy konfederaci są cytowani......wiesz Winnicki, sprawa ukraińskiego zboża, apele żeby nie wpychać Polski do wojny, nadmierne przywileje dla Ukraińców , stop ukrainizachi Polski i takie tam...... ale ty już rozumiesz :D
~~J23 niezalogowany
25 lutego 2023r. o 15:31
Brawo misiu......w końcu zrozumiałeś! Rok czasu musiałem ciężko nad Tobą pracować ale było warto.......
Dobra muszę kresy.pl poczytać bo tam często moi ulubieńcy konfederaci są cytowani......wiesz Winnicki, sprawa ukraińskiego zboża, apele żeby nie wpychać Polski do wojny, nadmierne przywileje dla Ukraińców , stop ukrainizachi Polski i takie tam...... ale ty już rozumiesz :D
~~J23 niezalogowany
25 lutego 2023r. o 15:37
Dzisiaj Robert Winnicki cytuje kresy :

https://mobile.twitter.com/RobertWinnicki/status/1600089905656303617

Zerknij :D
18442
PIS-PO-PRL
25 lutego 2023r. o 15:39
~~J23 napisał(a): ale ty już rozumiesz :D

twoich poglądów nie rozumiem
za szybko je zmieniasz ;)

PIS=PO=PRL
~~J23 niezalogowany
25 lutego 2023r. o 15:47
Częstą zmiana decyzji świadczy o ciągłości dowodzenia ....

https://youtu.be/5MgkOq4DjQQ
18442
PIS-PO-PRL
25 lutego 2023r. o 15:51
~~J23 napisał(a): Częstą zmiana decyzji świadczy o ciągłości dowodzenia ....

i jedyne co dowiodłeś to to, że obojętne ci czyj but jest nad twoim łbem... byle jeść dali.
wy konfiarze... patrioci :D

idę... bo ja nie lubię eskalować ;)

PIS=PO=PRL
~~J23 niezalogowany
25 lutego 2023r. o 15:51
PRL-ku coś dla Ciebie od Winnickiego :
"Polacy przyjmują uchodźców, dają broń, ponoszą koszty a… Ukraińcy do »objęcia przywództwa« w odbudowie kraju zapraszają Niemców" – skomentował na Twitterze polityk Konfederacji Robert Winnicki.....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza