Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radny Powiatu Bolesławieckiego: Czuję się zastraszany przez urzędników gminy Osiecznica
~~xyz niezalogowany
3 marca 2023r. o 13:19
Ja nie lubię PIsowców ale jeżeli prawidłowo złożył wniosek o dopłatę węglową na 3 tys które wszystkim którzy mają piece na węgiel lub pellet się należą to powinien dostać ,w moim mieszkaniu lokatorka która obecnie mieszka złożyła wniosek i dostała dopłatę .Co do nazwiska to Osiecznica ma dwóch radnych ,jednym jest Pan Kozak a drugim ten pan co się wstydzi własnego nazwiska ,tylko pytanie jak naród jest zaślepiony gościu startował z PIS a w ogóle nikt go nie znał a wygrał w cuglach nawet w gminie Nowogrodziec uzyskał ponad 500 głosów które dawały by mu mandat ,bez głosów z gminy Osiecznica .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskozielona Lepnica niezalogowany
3 marca 2023r. o 13:27
Podobno węgiel obiecał załatwić jeden z posłów - może i dopłatę mu 'załatwi'.
Nękają go bo nie dostał dopłaty, zamarza z braku opalu?
~~Krysia niezalogowany
3 marca 2023r. o 13:28
O proszę 20 komentarzy, z czego 18 urzędniczek :-) wy się za robote weźcie w godzinach pracy, a nie internetowanie !!! Sprawa radnego mnie nie obchodzi, bo mojej rodzinie i przyjaciołom wystarczająco zaszliście za skórę !!!Ps. Wystarczy wejść w google opinie o urzędzie w Osiecznicy - najgorsze opinie w całym powiecie, lub popytać ludzi, ale spokojnie drogie urzędniczki...niedługo skończy się eldorado za obecnego wójta. Politykę, ale mi też za skórę zaszliście podobnie jak wielu mieszkańcom i możecie napisać milion komentarzy ale karygodną opinie na temat urzędu wyrabialiście od lat !!! Pamiętajcie Wójt nie jest stąd i po urzędowaniu zapewne zniknie, ale was na ulicy będziemy spotykać !!!
~~Leśne Ruchadło niezalogowany
3 marca 2023r. o 13:38
~~Krysia napisał(a): O proszę 20 komentarzy, z czego 18 urzędniczek :-) wy się za robote weźcie w godzinach pracy, a nie internetowanie !!! Sprawa radnego mnie nie obchodzi, bo mojej rodzinie i przyjaciołom wystarczająco zaszliście za skórę !!!Ps. Wystarczy wejść w google opinie o urzędzie w Osiecznicy - najgorsze opinie w całym powiecie, lub popytać ludzi, ale spokojnie drogie urzędniczki...niedługo skończy się eldorado za obecnego wójta. Politykę, ale mi też za skórę zaszliście podobnie jak wielu mieszkańcom i możecie napisać milion komentarzy ale karygodną opinie na temat urzędu wyrabialiście od lat !!! Pamiętajcie Wójt nie jest stąd i po urzędowaniu zapewne zniknie, ale was na ulicy będziemy spotykać !!!

Pajacu na gumce koniowi to zgłoś, ma dużą łepetyne to ci przytaknie.
Po wyborach - przegranych - po was pis_dzielce zostanie tylko smród I legenda, wylądujecie na 'śmietniku historii' w niesławie.

~~Krysia niezalogowany
3 marca 2023r. o 13:46
Dziękuję za kulturalne potwierdzenie urzędniczego autorstwa większości komentarzy. Dobrze wiedzieć kto jest przeciwko obywatelom.
~~Leśne Ruchadło napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Krysia napisał(a): O proszę 20 komentarzy, z czego 18 urzędniczek :-) wy się za robote weźcie w godzinach pracy, a nie internetowanie !!! Sprawa radnego mnie nie obchodzi, bo mojej rodzinie i przyjaciołom wystarczająco zaszliście za skórę !!!Ps. Wystarczy wejść w google opinie o urzędzie w Osiecznicy - najgorsze opinie w całym powiecie, lub popytać ludzi, ale spokojnie drogie urzędniczki...niedługo skończy się eldorado za obecnego wójta. Politykę, ale mi też za skórę zaszliście podobnie jak wielu mieszkańcom i możecie napisać milion komentarzy ale karygodną opinie na temat urzędu wyrabialiście od lat !!! Pamiętajcie Wójt nie jest stąd i po urzędowaniu zapewne zniknie, ale was na ulicy będziemy spotykać !!!

Po wyborach - przegranych - po was pis_dzielce zostanie tylko smród I legenda, wylądujecie na 'śmietniku historii' w niesławie.

Ktoś napisał: ~~Krysia napisał(a): O proszę 20 komentarzy, z czego 18 urzędniczek :-) wy się za robote weźcie w godzinach pracy, a nie internetowanie !!! Sprawa radnego mnie nie obchodzi, bo mojej rodzinie i przyjaciołom wystarczająco zaszliście za skórę !!!Ps. Wystarczy wejść w google opinie o urzędzie w Osiecznicy - najgorsze opinie w całym powiecie, lub popytać ludzi, ale spokojnie drogie urzędniczki...niedługo skończy się eldorado za obecnego wójta. Politykę, ale mi też za skórę zaszliście podobnie jak wielu mieszkańcom i możecie napisać milion komentarzy ale karygodną opinie na temat urzędu wyrabialiście od lat !!! Pamiętajcie Wójt nie jest stąd i po urzędowaniu zapewne zniknie, ale was na ulicy będziemy spotykać !!!

~~Jasnoturkusowy Przypołudnik niezalogowany
3 marca 2023r. o 13:54
Niewiem może się mylę ale każdy który startuje na wójta,burmistrza prezydenta to nie dowartościowany nieuk.Albo był bity w dzieciństwie i musi podatkami się odzajemnic na obywatelach.Dla mnie to są ochotnicy łatwego chleba i nieroby zerujący z podatków obywateli.
~~Parkowe Ruchadło niezalogowany
3 marca 2023r. o 13:57

O siostrzyczka się nareszcie odezwała.
I to jak mocno . Jestem za!!!
~~Jasnoturkusowy Przypołudnik niezalogowany
3 marca 2023r. o 13:57
Dla prawa miejskiego jako społeczeństwo wybieramy swojego wytypowanego obywatela a nie nieroba z urzędu.Chwala Panu .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza