~~Abc napisał(a): Jakieś pisowskie zagranie radnego który atakuje Wójta , chyba będzie kandydatem w wyborach na stanowisko wójta... :)
~~Platynowa Malina napisał(a): Nie znam tego radnego, ale znam wójta i mam go dość. Załatwiałem z żoną kindergeld w gops i też nie miło to wspominam, ile się trzeba było naprosić, by załatwić tak prostą sprawę....
~~Mieszkanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Platynowa Malina napisał(a): Nie znam tego radnego, ale znam wójta i mam go dość. Załatwiałem z żoną kindergeld w gops i też nie miło to wspominam, ile się trzeba było naprosić, by załatwić tak prostą sprawę....
Pewnie się brało 500plus i kindergeld, co? Następny kombinator.
~~Mieszkanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Platynowa Malina napisał(a): Nie znam tego radnego, ale znam wójta i mam go dość. Załatwiałem z żoną kindergeld w gops i też nie miło to wspominam, ile się trzeba było naprosić, by załatwić tak prostą sprawę....
Pewnie się brało 500plus i kindergeld, co? Następny kombinator.
~~Tak napisał(a): Już od dawna słyszałem że dyrektorka gops i niektórzy jej podwładni w stosunku do petentów są bardzo wręcz hamscy i Wójt wie o tym ponieważ dostawał takie informacje, a o tych pracownikach gops to świadczy nie tylko brak kultury osobistej ale również ich kompetencje ,