Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radny Powiatu Bolesławieckiego: Czuję się zastraszany przez urzędników gminy Osiecznica
~~Platynowa Malina niezalogowany
3 marca 2023r. o 14:38
Albo zagranie kierowniczki gops, bo będzie startowała na wójta. Też już słyszałem, że może startować, bo nie chcą w urzędzie pana Ilcz..a
~~Abc napisał(a): Jakieś pisowskie zagranie radnego który atakuje Wójta , chyba będzie kandydatem w wyborach na stanowisko wójta... :)

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3 marca 2023r. o 14:55
Nie znam tego radnego, ale znam wójta i mam go dość. Załatwiałem z żoną kindergeld w gops i też nie miło to wspominam, ile się trzeba było naprosić, by załatwić tak prostą sprawę....
~~Adam niezalogowany
3 marca 2023r. o 14:55
Ta gmina i większość urzędników to jedna wielka klika tylko ręka rękę myje i jedni promują drugich na swoje stanowiska.Jedna wielka patologia.
~~ed niezalogowany
3 marca 2023r. o 14:56
A czym to radnego straszą?
Radny to chyba stróżem powinien zostać.
~~Mieszkanka niezalogowany
3 marca 2023r. o 15:05
~~Platynowa Malina napisał(a): Nie znam tego radnego, ale znam wójta i mam go dość. Załatwiałem z żoną kindergeld w gops i też nie miło to wspominam, ile się trzeba było naprosić, by załatwić tak prostą sprawę....

Pewnie się brało 500plus i kindergeld, co? Następny kombinator.
3 marca 2023r. o 15:07
Tak wszyscy w tej gminie kombinuja oprócz wójta i urzędniczek. Masz pełną rację.
~~Mieszkanka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Platynowa Malina napisał(a): Nie znam tego radnego, ale znam wójta i mam go dość. Załatwiałem z żoną kindergeld w gops i też nie miło to wspominam, ile się trzeba było naprosić, by załatwić tak prostą sprawę....

~~Mieszkanka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Platynowa Malina napisał(a): Nie znam tego radnego, ale znam wójta i mam go dość. Załatwiałem z żoną kindergeld w gops i też nie miło to wspominam, ile się trzeba było naprosić, by załatwić tak prostą sprawę....

~~Tak niezalogowany
3 marca 2023r. o 15:08
Już od dawna słyszałem że dyrektorka gops i niektórzy jej podwładni w stosunku do petentów są bardzo wręcz hamscy i Wójt wie o tym ponieważ dostawał takie informacje, a o tych pracownikach gops to świadczy nie tylko brak kultury osobistej ale również ich kompetencje ,
~~Krysia niezalogowany
3 marca 2023r. o 15:09
Niestety to prawda
~~Tak napisał(a): Już od dawna słyszałem że dyrektorka gops i niektórzy jej podwładni w stosunku do petentów są bardzo wręcz hamscy i Wójt wie o tym ponieważ dostawał takie informacje, a o tych pracownikach gops to świadczy nie tylko brak kultury osobistej ale również ich kompetencje ,

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.