Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radny Powiatu Bolesławieckiego: Czuję się zastraszany przez urzędników gminy Osiecznica
~~Rdzawobrunatne Przymiotno niezalogowany
3 marca 2023r. o 19:54
Ciekawe czy ma fakturę za zakup węgla że się stara
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowy Kielichowiec niezalogowany
3 marca 2023r. o 20:13
Skoro odwołanie nic nie dało to o co pretensje do wójta, miał wpłynąć na kierowniczkę bo on jest radnym powiatowym?Wstyd panie radny
~~Życzliwa osoba niezalogowany
3 marca 2023r. o 20:22
Wiem o kogo chodzi jest to super Radny. Zawiść was zżera że walczy o sprasiedliwosc
. Ten węgiel jak najbardziej mu się należy. Panie Radny współczuję miejsca na ziemi które Pan wybrał. Nigdy nie chciał.. bym tam mieszkać. Ludzie ooamietajcie się bo tracicie Skarba któremu powinniście się kłaniać do stóp.. Pozdrawiam Pana Radnego

~~Rdzawobrunatne Przymiotno niezalogowany
3 marca 2023r. o 20:38
A za co niby mu pokłony oddawać???
~~Odp niezalogowany
3 marca 2023r. o 20:53
~~Rdzawobrunatne Przymiotno napisał(a): A za co niby mu pokłony oddawać??? Już za samo to że was reprezentuje.Okres postu - nawróccie się.
~~haha niezalogowany
3 marca 2023r. o 21:06
~~Rdzawobrunatne Przymiotno napisał(a): Ciekawe czy ma fakturę za zakup węgla że się stara

O czym ty piszesz ja faktury nie mam a 3 tysiące które dostałem dawno przepiłem ,a dzieci dalej marzną .
~~Bolecnauta niezalogowany
3 marca 2023r. o 21:06
Nie chcę takiego radnego, wstyd panie radny.
~~Anonim niezalogowany
3 marca 2023r. o 21:11
... Osiecznica...? -hmm nie mam miłych wspomnien. z gops. Czy nie dałoby się przeprowadzić tam pewna selekcję....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza