Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dawny twój znajomy napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Janusz , artykuł o IPN z 2012 roku ,
IPNowskie teczki na Wałęsę wiarygodne , IPNowskie teczki na Sapiehę i Wojtyłę , ubeckie paszkwile.
Długie lata nie wierzyłem że mój przywódca był współpracownikiem UB , nawet wtedy jak przeczytałem potwierdzenie
świadków , niestety z faktami się nie dyskutuje .
Jak ich nie znasz to się zapoznaj .
no widzisz Lucjan....długie lata wierzyłeś i '' dupa''z tego wyszła...dla ciebie trzeba było lat by przyszedł jakiś ''objawiciel'' i nagle przejrzałeś na oczy...
co zrobisz za rok ,dwa czy pięć jak przyjdzie (a już są tacy) ktoś kto napisze ci kolejną prawdę o ''wyklętych'' i czy wtedy jednak powiesz -''z faktami się nie dyskutuje''
a jednak jak widzisz po latach nadal się dyskutuje...czy to o Wałęsie czy to ''wyklętych'' ...a to o Wołyniu a to o Holokauście...
pamiętasz dyskusje jak pojawił się temat ''polskich obozów śmierci''? ...protesty Polaków i często Żydów broniących się często równie bezczelnie jak niekiedy robi się to z polską historią ...
bo to widzisz Lucjan...prawie każda legenda ma swoje ''za uszami'' ....;D
Piłsudski...Westerplatte ...ORP Orzeł ...Sikorski ...Okulicki ....Grot -Rowecki...Wałęsa ....Kuroń....no i teraz JP2 ....;D
~~Falco111 napisał(a): no widzisz Lucjan....długie lata wierzyłeś i '' dupa''z tego wyszła...dla ciebie trzeba było lat by przyszedł jakiś ''objawiciel'' i nagle przejrzałeś na oczy...
co zrobisz za rok ,dwa czy pięć jak przyjdzie (a już są tacy) ktoś kto napisze ci kolejną prawdę o ''wyklętych'' i czy wtedy jednak powiesz -''z faktami się nie dyskutuje''
~~16okruJ napisał(a): Wszystkie sb-eckie teczki Kiszczaka są autentyczne ,oprócz 2 , które zostały spreparowane.
1. teczka Wojtyły.
2. teczka Kaczyńskiego .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Falco111 napisał(a): no widzisz Lucjan....długie lata wierzyłeś i '' dupa''z tego wyszła...dla ciebie trzeba było lat by przyszedł jakiś ''objawiciel'' i nagle przejrzałeś na oczy...
Co do Żołnierzy Niezłomnych , długie lata nie wierzyłem propagandzie komunistycznej to są twoi " tacy " piszący ich
prawdę , kolejna prawda jest zgodna z tym w co wierzyłem , co znałem z literatury zakazanej przez komunistów , literatury drugiego obiegu .
To w PRL zakazano dyskutować z faktami dotyczącymi utrwalania " władzy ludowej ", dziś te fakty są przez ciebie nie do zaakceptowania , nadal tkwisz w PRL .
Dopisane 11.03.2023r. o godz. 12:38:Ktoś napisał: ~~16okruJ napisał(a): Wszystkie sb-eckie teczki Kiszczaka są autentyczne ,oprócz 2 , które zostały spreparowane.
1. teczka Wojtyły.
2. teczka Kaczyńskiego .
Są autentyczne w IPN , fałszowane są przez lewackie media i ich zwolenników takich jak ty .
Dopisane 11.03.2023r. o godz. 12:45:Z kościołem katolickim po 1945 roku walczyli sowieci i Polscy komuniści , obecnie odradzają się " demony " tamtych czasów ,
infekują lewactwo .
Lucjan , ty stara pierdoło . Brat twój miał rację .
M21W2 napisał(a): ~~sędzia TK Piotrowicz , dlaczego tak nie lubisz mojego brata że pokazujesz że jest plotkarzem i pticą co własne gniazdo
kala .