Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dzień ten święcić ?

~~Yogi niezalogowany
10 marca 2023r. o 23:03
Ponoć Jan widział chleb po 30 zł na grzybach:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bubu niezalogowany
10 marca 2023r. o 23:51
Niemożliwe by Jan widział chleb po 30 złociszy
wręcz przeciwnie ślepy jak kura niedowidzi
udowodnił to przy oddawaniu czajnika
ufaytany oddał z pewnością ze czysty , a teraz afera…..D
~~Piotr taboret udaje Anke niezalogowany
11 marca 2023r. o 10:07
~~Anka napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a): Dzisiaj w ciszy bez echa i fajerwerków przemija dzień męźczyzny miłe Panie.

Jasiu cię objechał dzisiaj i wczoraj w kilku tematach a ty tu bez reakcji na jego słowa mężczyznę grywasz :D . Pewnie miękka faja nie to co u Jasia !

No masz ci los.
~~Kawowa Ostróżka niezalogowany
11 marca 2023r. o 15:57
Każdego dnia, jest inny dzień, z którego należy się cieszyć, bo może być ostatnim.
~~Bladozielony Kocanki niezalogowany
13 marca 2023r. o 4:56
Są jeszcze dni ,których nie znamy w tym świąteczne.
~~JJJ61JJJ niezalogowany
1 kwietnia 2023r. o 8:01
Dzisiaj PRIMA APRILIS !!!

To jedyny, tak wyjątkowy dzień w roku kiedy każdy z NAS może być jak premier MORAWIECKI…
~~ZABLOKOWANY niezalogowany
1 kwietnia 2023r. o 8:45
tak?...to podaj mi namiary na jakiegoś biskupa co sprzeda mi za bezcen tak jak ''matołuszowi'' hektary ziemi...;D
~~Przemo niezalogowany
1 kwietnia 2023r. o 14:36
~~ZABLOKOWANY napisał(a): tak?...to podaj mi namiary na jakiegoś biskupa co sprzeda mi za bezcen tak jak ''matołuszowi'' hektary ziemi...;D

Po pierwsze to trzeba mieć kasę na ziemię
po drugie takim staruchom podupadłym
nie udzielają kredytów żadne banki ,
wiec nie wprowadzaj w błąd ,
chyba ze wykorzystujesz prima a pry-lis
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza