~~Pistacjowy Lubczyk napisał(a): Ciemnogród!!
Falco111 napisał(a): taki jesteś ''cfany''?
no to odpowiedz mi co kierowało tym ''świntym człowiekiem'' kiedy łagodził kary dla swoich kolesi w sutannach za molestowanie dzieciaków?
dlaczego czyny pedofilskie wyłączył z szeregu najcięższych przestępstw przeciw wierze katolickiej...
czy tak robi papież którego pamięć ma się ''czcić '' ?
~~Willa plus napisał(a): Szkoda mi tego Papierza ,że dał się zapisać do PIS . O autorytet JP II powinien zabiegać Kościół a nie zgraja pisowskich faryzeuszy .
~~ateista nie lewak napisał(a): Nie tylko lewaki połowa młodych rodziców idzie tylko po to żeby dziecko mogło póść do 1 komunii a potem pójdą do kościoła dopiero jak dziecko będzie brało ślub kościelny ,
~~Różowoczerwona Czubatka napisał(a):Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): taki jesteś ''cfany''?
no to odpowiedz mi co kierowało tym ''świntym człowiekiem'' kiedy łagodził kary dla swoich kolesi w sutannach za molestowanie dzieciaków?
dlaczego czyny pedofilskie wyłączył z szeregu najcięższych przestępstw przeciw wierze katolickiej...
czy tak robi papież którego pamięć ma się ''czcić '' ?
Jesteś niedouczony/a, ale w propagandzie i nienawiści masz talent !!!
~~Adi napisał(a): Niech przeproszą Ci co zniesławili Papieża a nie niewinni dlaczego mamy dźwigać krzyż judaszy ale tu chodzi o****** co