~~Biskupia Pęcherznica napisał(a): Bardzo piękna inicjatywa ja z koleżankami z naszego bloku codziennie po 3 godziny odmawiamy różaniec błagamy o wybaczenie Ojca Świętego za te niegodziwe pomówienia
~~Biskupia Pęcherznica napisał(a): Bardzo piękna inicjatywa ja z koleżankami z naszego bloku codziennie po 3 godziny odmawiamy różaniec błagamy o wybaczenie Ojca Świętego za te niegodziwe pomówienia
Falco111 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Biskupia Pęcherznica napisał(a): Bardzo piękna inicjatywa ja z koleżankami z naszego bloku codziennie po 3 godziny odmawiamy różaniec błagamy o wybaczenie Ojca Świętego za te niegodziwe pomówienia
o jaką to treść zawieracie w tym odmawianym różańcu?
odpuść mu jego winy?
~~Biskupia Pęcherznica napisał(a):Ktoś napisał: Falco111 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biskupia Pęcherznica napisał(a): Bardzo piękna inicjatywa ja z koleżankami z naszego bloku codziennie po 3 godziny odmawiamy różaniec błagamy o wybaczenie Ojca Świętego za te niegodziwe pomówienia
o jaką to treść zawieracie w tym odmawianym różańcu?
odpuść mu jego winy?
Jan Paweł ll był wielkim Polakiem i powinniśmy odpokutować te pomówienia i każdy powinien zadać sobie pokutę aby nie spadły na nas cierpienia ,módlmy się za to
Ustalono, że JP2 nie mógł tuszować pedofilii, bo wiedział, że to grzech. Wiedział to też każdy ksiądz , wiec i on też nie mógł gwałcić dzieci . Nasi pasterze niewinni są.
~~Żółtoruda Skalnica napisał(a): O ile byłem niezdecydowany czy iść w tym roku na wybory to po tym gebbelsowskim dokumencie TVN-u już zdecydowałem, że zagłosuję ma PiS.
Dziękuję TVNowi za pomoc w moim postanowieniu.