~~Katarzyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Następny cyrk z klerem
Przez takich niedojrzałych idiotów jak kilku podpisujących się tu "panów ' kobiety boją się macierzyństwa i właśnie dlatego decydują się na pozostawienie dziecka w oknie albo co gorzej na aborcję...
Zastosowana autokorekta
~~Gosia napisał(a): Takiego okna życia nie powinno być wogole kiedy dziecko tam trafi skazane jest na dom dziecka do końca życia,bo nie ma uregulowanych papierów i nie może trafić do adopcji. Więc ten kto oddaje tam dziecko robi mu największą krzywdę.Każdy zasługuje na prawdziwy dom,a ludzi bezdzietnych jest dużo ,którzy mają dużo miłości i pokochają takiego malucha.
~~Wrzosowy Winobluszcz napisał(a): Wygrabiłem dziś na działce dżdżownice mogę podrzucić? Toż to stworzenie tego co go od krzyża oderwali.
~~Popielaty Mikołajek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wrzosowy Winobluszcz napisał(a): Wygrabiłem dziś na działce dżdżownice mogę podrzucić? Toż to stworzenie tego co go od krzyża oderwali.
Dżdżownica jednak znacznie różni się od człowieka, choćby mózgiem i myśleniem.
~~Popielaty Mikołajek napisał(a):Najpierw dziecko może trafić do rodziny zastępczej, a potem do adopcji. Nie jest skazane do końca życia. Okno Życia to daje właśnie taką szansęKtoś napisał: ~~Gosia napisał(a): Takiego okna życia nie powinno być wogole kiedy dziecko tam trafi skazane jest na dom dziecka do końca życia,bo nie ma uregulowanych papierów i nie może trafić do adopcji. Więc ten kto oddaje tam dziecko robi mu największą krzywdę.Każdy zasługuje na prawdziwy dom,a ludzi bezdzietnych jest dużo ,którzy mają dużo miłości i pokochają takiego malucha.
Przecież takie dziecko może też być adoptwane.
~~Gąsienica napisał(a): A jeśli taka osoba po 20 latach spotka swojąą matkę lub syna i będą razem, a przecież nie będzie ono znało swojej tożsamości i istnieje taka możliwość , że spotkają się to im współczuje w tym ich współżyciu Może to też być brat, siostra ,ciotka itp.Dzieci skazane na coś takiego.Nie udawajmy, że takiej opcji może nie być.