Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Cuda Jana Pawła II.

~~ZABLOKOWANY niezalogowany
2 kwietnia 2023r. o 21:47
~~Przemo napisał(a): Ponieważ nawet teraz zadajesz głupie pytanie …………
wtykając nos w każdy temat zostałeś dołączony do wysiudanych …………
pozostało tylko jako męczennik ZABLOKOWANY płakać używając tego nicka …………
w nadzieji ułaskawienia przez Kazimierza ……………

''męczennik''?...no to teraz czas na ''santo subito'' ;D
tak ..zostałem dołączony do ''wysiudanych'' jak Jurko 61 ...

czy ja oczekuję ''ułaskawienia''? ....nie ...już nie ...
bo jedynymi zalogowanymi jacy tu piszą to jedynie PRL i ramaj ...

cała reszta to tyldy...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ z nas niezalogowany
2 kwietnia 2023r. o 21:48
~~ZABLOKOWANY napisał(a): a gdzie ja z kogoś drwię?
piszę o pomnikach Wojtyły a jakiś oszołom coś tam o świecach...
jakie kurna świece jak u mnie wszystko na ledach?
wkleja mi 21:37 to myślałem że jakiś mecz ogląda...

skąd mam wiedzieć co chodzi mu po głowie? ;D

Chwalisz się ledami na które nie stać wszystkich. A może te ledy przyniosłeś razem z czajnikiem ?
~~Partaczu niezalogowany
2 kwietnia 2023r. o 21:53
~~ZABLOKOWANY napisał(a): tak ..zostałem dołączony do ''wysiudanych'' jak Jurko 61 ...

Ty sobie Jurko61 mordy nie wycieraj i nie porównuj ! PanM obnażył twoje grzeszki i teraz każdy wie z kim ma doczynienia. Czajnik, partactwo itd. :D
2 kwietnia 2023r. o 21:57
o to to już pytaj kłamliwego grubasa...;D
2 kwietnia 2023r. o 22:00
~~Partaczu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ZABLOKOWANY napisał(a): tak ..zostałem dołączony do ''wysiudanych'' jak Jurko 61 ...

Ty sobie Jurko61 mordy nie wycieraj i nie porównuj ! PanM obnażył twoje grzeszki i teraz każdy wie z kim ma doczynienia. Czajnik, partactwo itd. :D

;D
ojej ...i po co ten bulwers...;D
tylko wspomniałem że i jego ''wysiudano'' a tu ktoś się zagulgotał...;D
a ten cały ''pan''M to obnażyć jedynie co może to swoje tłuste dupsko...;D

minutka do ''szkiełka''
szybko jak masz coś do dodania...;D
2 kwietnia 2023r. o 22:08
nie masz?...no to ja ''na dobranoc''

14240
M21W2
11 listopada 2020r. o 16:36
Kim jest Pan M , były kandydat na prezydenta Bolesławca .
Kim jest człowiek który dzieli ludzi zakładając temat o Solidarności , ludziach Solidarności , dzielący na ciemnotę za jaką uważa katolików i światłych ateistów .
Wiem jedno jest fałszywym kolegą , mam na to dowód - czy powinienem to publicznie ujawnić , wszak były działacz Palikota i kandydat na prezydenta to osoba publiczna .

i tym jakże miłym dla oka akcentem na dzisiaj kończę ...;D

''szkiełko '' leci...
~~Partaczu niezalogowany
2 kwietnia 2023r. o 23:05
~~ZABLOKOWANY napisał(a): ten cały ''pan''M to obnażyć jedynie co może to swoje tłuste dupsko...;D

Ale sery ochoczo żarłeś. Zaprzeczasz? Wiem że nie bo wyszedł byś na łgarza. Sam o tym wspomniałeś i połasileś się przy rozliczeniu za fuszerkę. Prawdziwy fachowiec :D
~~Bolecnauta niezalogowany
2 kwietnia 2023r. o 23:58
Może i żarł ale co to za zleceniodawca jak za wykonaną pracę część nawet najmniejszą płaci jakimś serkiem? Musi cienko piać skoro do czegoś takiego się posuwa .A gdyby to była fuszerka to wystarczyło po prostu nie zapłacić. Ale skoro pierwszy fachowiec uciekł to chyba wyczuł pismo nosem z kim ma do czynienia i wywalił laskę na inwestora . Zresztą kto mija tą hacjendę wie od ilu lat straszy ona swoim wyglądem a siedzący przed nią właściciel nie przedstawia lepszego widoku .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza