~~Płoworudy Czosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piwny Sit napisał(a): Burmistrz Nowogrodźca to bardzo mściwy człowiek. Skoro dr. Krzywdziński odważył się z nim zadrzeć, to nie zdziwię się jak "w odwecie" z funkcji dyrektorki szkoły zostanie odwołana żona doktora.
Sami teraz widzicie czym będzie Relich próbował nakłonić Krzywdzińskiego ,żeby wycofał wymówienie z pracy .
~~Zbigniew napisał(a): Ośrodek Zdrowia w Zebrzydowej w dalszym ciągu jest zamknięty na cztery spusty ,najpierw zamknięto Ośrodek na miesiąc czyli do pierwszego kwietnia ,pierwszego kwietnia pojawiła się za szybą kartka ,że Ośrodek będzie czynny od 10 kwietnia ,pojechałem i sprawdziłem nadal był zamknięty dzisiaj sprawdziłem po raz kolejny ,jest nowa kartka ,że będzie zamknięty do 14 ,czyli następne kłamstwo , bo 15 to wolna sobota a 16 niedziela ,czyli wychodzi na to ,że w poniedziałek 17 kwietnia pojawi się nowa kartka o otwarciu Ośrodka z nowym terminem .
~~JP3 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zbigniew napisał(a): Ośrodek Zdrowia w Zebrzydowej w dalszym ciągu jest zamknięty na cztery spusty ,najpierw zamknięto Ośrodek na miesiąc czyli do pierwszego kwietnia ,pierwszego kwietnia pojawiła się za szybą kartka ,że Ośrodek będzie czynny od 10 kwietnia ,pojechałem i sprawdziłem nadal był zamknięty dzisiaj sprawdziłem po raz kolejny ,jest nowa kartka ,że będzie zamknięty do 14 ,czyli następne kłamstwo , bo 15 to wolna sobota a 16 niedziela ,czyli wychodzi na to ,że w poniedziałek 17 kwietnia pojawi się nowa kartka o otwarciu Ośrodka z nowym terminem .
Ale bredzisz:)
~~JP3 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zbigniew napisał(a): Ośrodek Zdrowia w Zebrzydowej w dalszym ciągu jest zamknięty na cztery spusty ,najpierw zamknięto Ośrodek na miesiąc czyli do pierwszego kwietnia ,pierwszego kwietnia pojawiła się za szybą kartka ,że Ośrodek będzie czynny od 10 kwietnia ,pojechałem i sprawdziłem nadal był zamknięty dzisiaj sprawdziłem po raz kolejny ,jest nowa kartka ,że będzie zamknięty do 14 ,czyli następne kłamstwo , bo 15 to wolna sobota a 16 niedziela ,czyli wychodzi na to ,że w poniedziałek 17 kwietnia pojawi się nowa kartka o otwarciu Ośrodka z nowym terminem .
Zastosowana autokorekta