~~Bandyci będą siedzieć napisał(a): Witek niech przenosi męża do św. Łukasza i położy się z nim !
~~Bandyci będą siedzieć napisał(a): Witek niech przenosi męża do św. Łukasza i położy się z nim !
~~Sinoniebieska Miesiącznica napisał(a): Facet działa pełna parą, rozbudowuje, zmienia oblicze tego szpitala, odpala inwestycję za inwestycją a wy oczekujecie, że powinien rzucić tajne zaklęcie, które z konkretnego procesu zrobi w dwa dni szpital z doktora House'a? Cuda zdarzają się tylko w filmach. Jak nie rozumiecie ile wysiłku należy włożyć i ile trwają takie duże zmiany/projekty, to znaczy, że zawodowo nie otarliście się nawet o organizację malowania ścian w swoich firmach/instytucjach. Przyjdzie pewnie czas na porządki kadrowe.
~~to ja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinoniebieska Miesiącznica napisał(a): Facet działa pełna parą, rozbudowuje, zmienia oblicze tego szpitala, odpala inwestycję za inwestycją a wy oczekujecie, że powinien rzucić tajne zaklęcie, które z konkretnego procesu zrobi w dwa dni szpital z doktora House'a? Cuda zdarzają się tylko w filmach. Jak nie rozumiecie ile wysiłku należy włożyć i ile trwają takie duże zmiany/projekty, to znaczy, że zawodowo nie otarliście się nawet o organizację malowania ścian w swoich firmach/instytucjach. Przyjdzie pewnie czas na porządki kadrowe.
w imieniu działu zoz o-p pisałam, ooooo !!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
~~Kris napisał(a): Państwowa służba zdrowia to szambo i robi się coraz głębsze efekt to tylko i wyłącznie zarobki lekarzy a obsługa gorsza niż za komuny kiedyś się o pacjenta dbało teraz zbywa się
~~Celestynowy Sundaville napisał(a): CBA jest w ratuszu u Piotra Romana
a nie w szpitalu w związku z 40 %
udziałem miasta w prywatnej. tv lokalnej . ( postanowienie NIK )