Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Drożyzna w Bolesławcu

~~Sołtys Rzeszowa niezalogowany
13 maja 2023r. o 16:38
0prócz cukru oglądajcie TVP bo to jest zgodność optymistyczna na wieki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~donek niezalogowany
13 maja 2023r. o 16:48
Wczoraj na przykład wchodzę do sklepu i od razu pytam: jest chleb? w sensie że tani......no i jest......co ja robię? Wychodzę ze sklepu
~~zawiedziony niezalogowany
13 maja 2023r. o 19:28
~~donek napisał(a): Wczoraj na przykład wchodzę do sklepu i od razu pytam: jest chleb? w sensie że tani......no i jest......co ja robię? Wychodzę ze sklepu

To samo zrobiłem na Orlenie. Takie tanie paliwo? Pewnie ochrzczone. Nie kupiłem. Ale co gorsze to na innych stacjach tak samo. I jak tu żyć Premierze, jak żyć?
~~Błękitnoszara Goryczka niezalogowany
13 maja 2023r. o 21:20
tylko kupno elektryka
~~Ognistorude Przymiotno niezalogowany
13 maja 2023r. o 23:00
Kup sobie elektryka i kiedyś akumulator padnie. Zobaczysz ile wtedy nowy kosztuje.
~~Jurko61 niezalogowany
14 maja 2023r. o 4:52
~~zawiedziony napisał(a):
Ktoś napisał: ~~donek napisał(a): Wczoraj na przykład wchodzę do sklepu i od razu pytam: jest chleb? w sensie że tani......no i jest......co ja robię? Wychodzę ze sklepu

To samo zrobiłem na Orlenie. Takie tanie paliwo? Pewnie ochrzczone. Nie kupiłem. Ale co gorsze to na innych stacjach tak samo. I jak tu żyć Premierze, jak żyć?

Atak na Pana Prezesa Obajtka, to atak na uświęconą polską tradycję. Na prasłowiańską gruszę, co chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera, na pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi,gryki jak śnieg białej, na znajome boćki, co przycupnęły na przyjaznej mazurskiej chacie.
To jest atak skrytych odwetowców- parówkożerców na prezesa i miliardy, dziesiątki miliardów, które niestrudzenie i w pocie czoła zarabia dla Polski.
Chcą zeżreć Polskę, Obajtka, miliardy, Tradycję i Honor.
Tak to widzę.
~~Konopna Laurowiśnia niezalogowany
14 maja 2023r. o 8:48
~~Błękitnoszara Goryczka napisał(a): tylko kupno elektryka

Nie każdy ma gdzie ukraść 200 000 zl
~~Jajko niezalogowany
14 maja 2023r. o 8:58
A jajo za 250 tysi w warszawce widziałeś?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza