~~JasiuKutasiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tylko PiS napisał(a): Prywaciarze i palikociarze złodzieje. Prywaciarz nie da ci ani 500+ ani trzynastki.
Sam sobie to dałeś, bo rząd NIE MA SWOICH WŁASNYCH PIENIĘDZY! To są pieniądze moje, twoje, twoich krewnych, każdego obywatela po prostu, podatek jest zawarty w cenie produktów które kupujesz, podatek jest zawarty w wynagrodzenia, naucz się człowieku niemądry pojęć netto i brutto.
~~Tumanie napisał(a):Ktoś napisał:
A rząd znalazł jeszcze tak żeby ludziom starczyło.Nie oglądaj za dużo tewałenu.
''a rząd znalazł'' ....;D
a gdzie? ;D ;D ;D
~~Tumanie napisał(a):Ktoś napisał: ~~JasiuKutasiu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tylko PiS napisał(a): Prywaciarze i palikociarze złodzieje. Prywaciarz nie da ci ani 500+ ani trzynastki.
Sam sobie to dałeś, bo rząd NIE MA SWOICH WŁASNYCH PIENIĘDZY! To są pieniądze moje, twoje, twoich krewnych, każdego obywatela po prostu, podatek jest zawarty w cenie produktów które kupujesz, podatek jest zawarty w wynagrodzenia, naucz się człowieku niemądry pojęć netto i brutto.
Pieniądze są budżetowe. To rząd decyduje co z nimi zrobić. Mogli by tak jak PO zabrać sobie. Mogli by pobudować różne rzeczy. A rząd znalazł jeszcze tak żeby ludziom starczyło.Nie oglądaj za dużo tewałenu.
100/100, ...tewułen mu POwiedział, że rząd PiS ma jego pieniądze a PO nie ma piniendzy i nie będzie.
~~Tumanie napisał(a):Ktoś napisał: ~~JasiuKutasiu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tylko PiS napisał(a): Prywaciarze i palikociarze złodzieje. Prywaciarz nie da ci ani 500+ ani trzynastki.
Pieniądze są budżetowe. To rząd decyduje co z nimi zrobić. Mogli by tak jak PO zabrać sobie. Mogli by pobudować różne rzeczy. A rząd znalazł jeszcze tak żeby ludziom starczyło.Nie oglądaj za dużo tewałenu.
Ja prdle co za głąb pisowski.
A w budżecie skąd ta kasa się wzięła?
Ze mnie złodzieje zdarli żeby takiemu głąbowi dać.
~~Pełnowartościowa czerwona kapusta napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ceglastobrązowa Piwonia napisał(a):
Ja prdle co za głąb pisowski.
A w budżecie skąd ta kasa się wzięła?
Ze mnie złodzieje zdarli żeby takiemu głąbowi dać.
Sam jesteś głąb cieciu malinowy. A prywaciarz to niby ma kase aby dać ci 500+ ?