Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Samorządy -cios w suwerenów

~~Tumanie niezalogowany
3 maja 2023r. o 23:10
~~JasiuKutasiu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tylko PiS napisał(a): Prywaciarze i palikociarze złodzieje. Prywaciarz nie da ci ani 500+ ani trzynastki.

Sam sobie to dałeś, bo rząd NIE MA SWOICH WŁASNYCH PIENIĘDZY! To są pieniądze moje, twoje, twoich krewnych, każdego obywatela po prostu, podatek jest zawarty w cenie produktów które kupujesz, podatek jest zawarty w wynagrodzenia, naucz się człowieku niemądry pojęć netto i brutto.

Pieniądze są budżetowe. To rząd decyduje co z nimi zrobić. Mogli by tak jak PO zabrać sobie. Mogli by pobudować różne rzeczy. A rząd znalazł jeszcze tak żeby ludziom starczyło.Nie oglądaj za dużo tewałenu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
4 maja 2023r. o 6:20
~~Tumanie napisał(a):
Ktoś napisał:

A rząd znalazł jeszcze tak żeby ludziom starczyło.Nie oglądaj za dużo tewałenu.

''a rząd znalazł'' ....;D

a gdzie? ;D ;D ;D
~~Wincent niezalogowany
4 maja 2023r. o 7:09
~~Tumanie napisał(a):
Ktoś napisał: ~~JasiuKutasiu napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tylko PiS napisał(a): Prywaciarze i palikociarze złodzieje. Prywaciarz nie da ci ani 500+ ani trzynastki.

Sam sobie to dałeś, bo rząd NIE MA SWOICH WŁASNYCH PIENIĘDZY! To są pieniądze moje, twoje, twoich krewnych, każdego obywatela po prostu, podatek jest zawarty w cenie produktów które kupujesz, podatek jest zawarty w wynagrodzenia, naucz się człowieku niemądry pojęć netto i brutto.
Pieniądze są budżetowe. To rząd decyduje co z nimi zrobić. Mogli by tak jak PO zabrać sobie. Mogli by pobudować różne rzeczy. A rząd znalazł jeszcze tak żeby ludziom starczyło.Nie oglądaj za dużo tewałenu.

100/100, ...tewułen mu POwiedział, że rząd PiS ma jego pieniądze a PO nie ma piniendzy i nie będzie.
~~Ceglastobrązowa Piwonia niezalogowany
4 maja 2023r. o 8:51
~~Tumanie napisał(a):
Ktoś napisał: ~~JasiuKutasiu napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tylko PiS napisał(a): Prywaciarze i palikociarze złodzieje. Prywaciarz nie da ci ani 500+ ani trzynastki.

Ja prdle co za głąb pisowski.
A w budżecie skąd ta kasa się wzięła?
Ze mnie złodzieje zdarli żeby takiemu głąbowi dać.
~~Głąby ciecie i cieniasy niezalogowany
4 maja 2023r. o 13:15
PiS tylko PiS I Polska z wartościami. Bez tego nie ma przyszłości.
~~horus niezalogowany
4 maja 2023r. o 13:23
i kmioty...ale ci tylko w piSSis ...;D
~~Płomiennorudy Zimowit niezalogowany
4 maja 2023r. o 14:55
~~Pełnowartościowa czerwona kapusta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ceglastobrązowa Piwonia napisał(a):
Ja prdle co za głąb pisowski.
A w budżecie skąd ta kasa się wzięła?
Ze mnie złodzieje zdarli żeby takiemu głąbowi dać.

Sam jesteś głąb cieciu malinowy. A prywaciarz to niby ma kase aby dać ci 500+ ?

Te pisowskie matoły naprawdę wierzą że rząd ma jakieś swoje pieniądze. :)
Mają tyle ile mi ukradną!

11445
PanM
4 maja 2023r. o 15:01
Za wzmocnienie pozycji samorządów wobec suwerenów główną winę ponoszą lokalni niezdecydowani.
Oszołomów jest 30 % normalnych 25 %
Pozostali to pospolici " Janusze " którzy dla zmian nie robią nic. Robiąc dużo przeciw zmianom.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza