~~Sepiowy Szarłat niezalogowany 19 maja 2023r. o 9:13
Witam .
A skoro pytania do określonej godziny to od razu przejdę do konkretów.
1. Dlaczego po obietnicach przywrócenia poczty jako pewnej formy komunikacji pomiędzy
forumowiczami nadal to tylko obietnica. ? Pomimo tego że są tu głosy za tym by ta opcja
powróciła.
2. Dlaczego zlikwidowano możliwość dodawania zdjęć ?
3. Dlaczego pozwala Pan na instrumentalne ,osobiste podejście do kwestii wycinania postów
przez pańskiego pracownika pomimo tego że posty nie zawierają wulgaryzmów a inne
poprzez omijanie algorytmu są publikowane i dniami zaśmiecają forum bez reakcji
wspomnianego.
I troszkę prywaty.
Dlaczego ,co jest przyczyną braku możliwości powrotu do mojego nicku i avatara jaki sobie obrałem i był mi przypisany od pierwszego dnia kiedy tu się pojawiłem czyli Falco. Nie da się przecież nie zauważyć że są tu ludzie którzy to w niekiedy bezczelny sposób wykorzystują .
to można zadawać te pytania czy nie ?...bo widzę że post z pytaniami które zadałem musi czekać ''na akceptację moderatora'' a może to ''potrwać kilka godzin'' ...;D
jak więc ''kilka godzin'' skoro czas jest i tak ograniczony do 11.45
Dlaczego nie piszecie o polskich lokalnych przedsiębiorcach i lokalnej przedsiębiorczości. Zwłaszcza, że są liczne pozytywne jej przykłady. Wiele, małych, rodzinnych firm obchodzi okrągłe rocznicę działalności. A to one, nie strefowe molochy płacą tu podatki i zatrudniają od lat tutejszych ludzi. Nie umieszczacie nawet najdrobniejszej wzmianki. Ale za to wszystkie wydarzenia urzędowe, przedstawiane są szeroko i obficie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.