Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Marcin Marczewski LIVE dziś w samo południe - 19 urodziny Bolec.Info
~~Bladoniebieska Tawuła niezalogowany
19 maja 2023r. o 14:15
Bardzo fajna rozmowa to była
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22726
Marcin Marczewski
19 maja 2023r. o 16:13
~~Ceglastobrązowa Trzykrotka napisał(a): A któż to są ci Marczewscy? To nie czasem ci sami co piali z zachwytu po wyborach w USA?

? Nie rozumiem pytania.

Dopisane 19.05.2023r. o godz. 16:00:

~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Czy odpowiadasz prawnie za portal? Pozwał ktoś już bolec.info?

Kwestie odpowiedzialności wydawcy i redaktora naczelnego reguluje ustawa prawo prasowe. Bolec.Info to dziennik internetowy zarejestrowany przez Sąd Okręgowy Wydział I Cywilny w Krakowie i wpisany do Rejestru Dzienników i Czasopism w/w Sądu.

Dopisane 19.05.2023r. o godz. 16:11:

~~po napisał(a): ponawiam pytanie: Ile książek przeczytał Pan w tym i ubiegłym roku i czy może Pan jakieś polecić?

Szczerze to nie liczyłem. Na pewno kilka. Zazwyczaj czytam w podróży i są to zwykle kryminały (ktoś mógłby powiedzieć, że to "mózgotrzepy" np. autorstwa Lee Child i podobne ;-) Czytałem też swoją książkę sprzed prawie 20 lat o algorytmach synchronizacji danych (całkiem mądre rzeczy). Coraz częściej mam jednak do czynienia z audiobookami (super opcja) - w ubiegłym roku np. słuchałem "W pustyni i puszczy" Sienkiewicza (wraz z córką) - akurat tej pozycji nie polecam, bo moim zdaniem zawiera bardzo dużo stereotypów i nienawiści (nie przystoi do obecnych czasów). Czytałem też (ale tylko fragmenty) "Dzihad kontra McŚwiat" Barbera i mnóstwo fragmentów książek z branży IT (tych akurat nigdy nie czyta się od deski do deski) ;)
Przyznaję, że nie jestem molem książkowym, a relaksuję się raczej podczas biegania (z dobrą muzyką). W tym roku mam plan poczytać coś w wakacyjnymi popołudniami? Z chęcią wysłucham rekomendacji na coś lekkiego, przyjemnego, może śmiesznego.

Dopisane 19.05.2023r. o godz. 16:11:

~~pinochet napisał(a): Czy (...) pan Gołębiewski,jest na etacie ?

To pytanie oryginalnie zawierało obraźliwy zwrot, dlatego nie będę na nie odpowiadał.

Dopisane 19.05.2023r. o godz. 16:13:

~~Bladoniebieska Tawuła napisał(a): Bardzo fajna rozmowa to była

Dziękuję. ;-)
~~Sepiowy Szarłat niezalogowany
19 maja 2023r. o 17:33
no cóż ...odpowiedzi na moje pytania nie uzyskałem odpowiedzi...
może dlatego że mnie nie interesuje jakie Pan książki przeczytał bo to nie moja sprawa a konkrety związane z forum...
22726
Marcin Marczewski
19 maja 2023r. o 17:35
~~Sepiowy Szarłat napisał(a): no cóż ...odpowiedzi na moje pytania nie uzyskałem odpowiedzi...

Na pytania z tego wątku odpowiedziałem w materiale wideo. Na te, które pojawiły się już po LIVE odpowiedziałem powyżej na forum ;-)
~~Sepiowy Szarłat niezalogowany
19 maja 2023r. o 17:37
aha...ok. nie sprawdzałem video bo dopiero wróciłem do domu...
sprawdzę zaraz przy kawie...
dziękuję za podpoiwiedź...;)
~~1 niezalogowany
19 maja 2023r. o 17:41
Kolezko, załatwiaj swoje prywatne sprawy prywatnymi kanałami zamiast robić ciągle spektakle na forum ze soba w roli głownej.
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
19 maja 2023r. o 17:50
masz pytania ?...to nie do mnie...
masz problem?...zgłaszaj to adminowi...;D

temat jest o zadawaniu pytań więc zadaje...jeśli tego nie ogarniasz to po co tutaj śmiecisz? ;D
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
19 maja 2023r. o 18:39
Panie Marcinie. Odsłuchałem właśnie pańskie odpowiedzi na moje pytania za które dziękuję chociaż nie do końca są one dla mnie zrozumiałe w kilku kwestiach. Ale po kolei .
Uważniej przeglądając temat ''techniczny'' zauważyć można prośbę bolecnautki z zapytaniem o ''pocztę'' . Odpowiedzi -przynajmniej w temacie -nie było ale poczty nadal nie ma.

Temat dodawania zdjęć. A jak można to robić skoro bez podania przyczyny ,bez najmniejszej uwagi co jest przyczyną ograniczenia dostępu do konta blokujecie je chociaż mogę zasypać was postami innych forumowiczów gdzie fruwa sobie ''to i owo'' bez najmniejszego problemu i bez żadnej reakcji ze strony moderatorów.

Co do mojego dawnego nicka i avatara...nie wymieniam go bo jak już dążyłem zauważyć traktowany jest przez chyba algorytm jako zakazany...;D
a więc postanowiłem że ze względów tematycznych i działu historii którą lubię będę pisał jako Hor...us (to chyba przejdzie )
to też komuś się nie spodobało ..
teraz piszę jako ''Zablokowany'' ;D i co też się da zauważyć tych ''zablokowanych '' często jest tu ponad normę ...;D

takie sytuacje rodzą niedomówienia ale bywa i tak że są zabawne kiedy cos się mnie przypisuje...
inaczej ma się sprawa kiedy jakiś ''zablokowany'' sypie tu wyzwiskami...i chociaż mnie osobiście to nie pasuje rodzi to pewien niesmak...
przyzna Pan że reagował by pan na coś podobnego podpisanego jako M....M....

Panie Marcinie . Jak każdy człowiek mam prawo do własnego zdania .Do własnych opinii . Korzystam z tego tak jak korzystają z tego ci co piszą tu obecnie o ''ruskich onucach'' a ci nie są ''wycinani'' Dlaczego? Znam odpowiedź ...wojna ..agresor...itd.
ale warto zachować pewną równowagę ...

nie można wszystkiego zrzucać na karb jakiejś ''propagandy'' ...wszyscy jesteśmy teraz w stanie ''wojny propagandowej''
jak nie tej związanej z Ukrainą to wojny ''polsko-polskiej'' czyt. PiS - PO czy cholera wie kto tam jeszcze...

podobna ''wojna toczy się w temacie o ''szatanie'' ;D

wszędzie tam też będziecie ''moderować''?
na koniec...jestem otwarty na spotkanie z Panem kiedy zawita Pan do Bolesławca...
jedyna prośba to o to by pojawiła się tu jakaś o tym informacja że będzie Pan w redakcji...może ktoś jeszcze zechce wpaść ?
ja wpadnę bez żadnych oporów ....
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi chociaż to były tylko trzy pytania.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.