~~Ceglastobrązowa Trzykrotka napisał(a): A któż to są ci Marczewscy? To nie czasem ci sami co piali z zachwytu po wyborach w USA?
? Nie rozumiem pytania.
Dopisane 19.05.2023r. o godz. 16:00:
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Czy odpowiadasz prawnie za portal? Pozwał ktoś już bolec.info?
Kwestie odpowiedzialności wydawcy i redaktora naczelnego reguluje ustawa prawo prasowe. Bolec.Info to dziennik internetowy zarejestrowany przez Sąd Okręgowy Wydział I Cywilny w Krakowie i wpisany do Rejestru Dzienników i Czasopism w/w Sądu.
Dopisane 19.05.2023r. o godz. 16:11:
~~po napisał(a): ponawiam pytanie: Ile książek przeczytał Pan w tym i ubiegłym roku i czy może Pan jakieś polecić?
Szczerze to nie liczyłem. Na pewno kilka. Zazwyczaj czytam w podróży i są to zwykle kryminały (ktoś mógłby powiedzieć, że to "mózgotrzepy" np. autorstwa Lee Child i podobne ;-) Czytałem też swoją książkę sprzed prawie 20 lat o algorytmach synchronizacji danych (całkiem mądre rzeczy). Coraz częściej mam jednak do czynienia z audiobookami (super opcja) - w ubiegłym roku np. słuchałem "W pustyni i puszczy" Sienkiewicza (wraz z córką) - akurat tej pozycji nie polecam, bo moim zdaniem zawiera bardzo dużo stereotypów i nienawiści (nie przystoi do obecnych czasów). Czytałem też (ale tylko fragmenty) "Dzihad kontra McŚwiat" Barbera i mnóstwo fragmentów książek z branży IT (tych akurat nigdy nie czyta się od deski do deski) ;)
Przyznaję, że nie jestem molem książkowym, a relaksuję się raczej podczas biegania (z dobrą muzyką). W tym roku mam plan poczytać coś w wakacyjnymi popołudniami? Z chęcią wysłucham rekomendacji na coś lekkiego, przyjemnego, może śmiesznego.
Dopisane 19.05.2023r. o godz. 16:11:
~~pinochet napisał(a): Czy (...) pan Gołębiewski,jest na etacie ?
To pytanie oryginalnie zawierało obraźliwy zwrot, dlatego nie będę na nie odpowiadał.
Dopisane 19.05.2023r. o godz. 16:13:
~~Bladoniebieska Tawuła napisał(a): Bardzo fajna rozmowa to była
Dziękuję. ;-)