Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Marcin Marczewski LIVE dziś w samo południe - 19 urodziny Bolec.Info
~~Mario niezalogowany
20 maja 2023r. o 10:31
Cześć, Marcin. Pamiętam, że wcześnie zacząłeś tworzyć strony WWW jako MM13, ale nie miałes nic spółnego z pierwszymi serwisami w domenie boleslawiec.pl. Sama domena została zaresjstrowana w NASK dopiero w 1998 roku. Pozdrawiam!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22726
Marcin Marczewski
20 maja 2023r. o 10:55
~~Mario napisał(a): Cześć, Marcin. Pamiętam, że wcześnie zacząłeś tworzyć strony WWW jako MM13, ale nie miałes nic spółnego z pierwszymi serwisami w domenie boleslawiec.pl.

Możliwe, że nie wszystko wiesz, albo Cię pamięć zawodzi ;-) Ja wiem co robiłem w przeszłości, wiem, że mogę być z tego zadowolony i nie muszę się z tego tłumaczyć ;-)
11445
PanM
20 maja 2023r. o 12:50
Panie Marcinie . Co mają na celu cykliczne spotkania on line z forumowiczami ?
Oraz jaką korzyść te spotkania przyniosą uczestnikom forum ?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22726
Marcin Marczewski
22 maja 2023r. o 7:38
PanM napisał(a): Oraz jaką korzyść te spotkania przyniosą uczestnikom forum ?

Czy wszystko musi być rozpatrywane w kategoriach korzyść/brak korzyści? Ja trochę inaczej patrzę na świat.
11445
PanM
22 maja 2023r. o 7:54
Marcin Marczewski napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a): Oraz jaką korzyść te spotkania przyniosą uczestnikom forum ?

Czy wszystko musi być rozpatrywane w kategoriach korzyść/brak korzyści? Ja trochę inaczej patrzę na świat.

Nie kwestionuję Pańskiego prawa do prezentowania swego postrzegania świata.
Jednak opublikował Pan cykl i nas forumowiczów interesuje jaki był tego cel. Ponieważ wielu z nas aktywne uczestniczy w życiu portalu dobrze było by abyśmy byli o tym poinformowani. Chcę wierzyć że redakcja nie traktuje nas tak jak politycy wyborców.
Portal jest swego rodzaju substytutem żywego organizmu. Ma swoje plusy i ......... . No.
To Pan decyduje jak daleko wtajemniczy uczestników forum swego portalu.
Jak na razie dalece tajemnicza

Dopisane 22.05.2023r. o godz. 07:52:

Marcin Marczewski napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a): Oraz jaką korzyść te spotkania przyniosą uczestnikom forum ?

Nie kwestionuję Pańskiego prawa do prezentowania swego postrzegania świata.
Jednak opublikował Pan cykl i nas forumowiczów interesuje jaki był tego cel. Ponieważ wielu z nas aktywne uczestniczy w życiu portalu dobrze było by abyśmy byli o tym poinformowani. Chcę wierzyć że redakcja nie traktuje nas tak jak politycy wyborców.
Portal jest swego rodzaju substytutem żywego organizmu. Ma swoje plusy i ......... . No.
To Pan decyduje jak daleko wtajemniczy uczestników forum swego portalu.
Jak na razie dalece tajemnicza

Dopisane 22.05.2023r. o godz. 07:54:

Jest polityka moderacji. I bardzo osobliwy sposób weryfikacji co jest a co nie jest obraźliwe.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Bolecnauta niezalogowany
22 maja 2023r. o 8:10
Osobliwe to jest to że łamiesz tu bezczelnie nie tylko regulamin forum ale prawo KK i prawo związane z zapisami o RODO a nadal piszesz bez zdecydowanej reakcji moderatorów.
Pisanie że ''nas forumowiczów interesuje cel '' jest nieuzasadnione bo nie dostałeś gościu od nikogo zezwolenia na to by pisać w jego imieniu. Skoro zadajesz więc pytanie to zadawaj je w swoim imieniu .
A w co ty wierzysz raczej nikogo tu nie interesuje.
~~Falkonettini niezalogowany
22 maja 2023r. o 9:13
~~Bolecnauta napisał(a): Osobliwe to jest to że łamiesz tu bezczelnie nie tylko regulamin forum ale prawo KK i prawo związane z zapisami o RODO a nadal piszesz bez zdecydowanej reakcji moderatorów.
Pisanie że ''nas forumowiczów interesuje cel '' jest nieuzasadnione bo nie dostałeś gościu od nikogo zezwolenia na to by pisać w jego imieniu. Skoro zadajesz więc pytanie to zadawaj je w swoim imieniu .

A skąd ta pewność Bolecnauto iż nie otrzymał PanM zezwolenia reprezentowania innych forumowiczów , masz jakiś dokument ??
moje zezwolenie ma!!
~~jam jest prawdziwy PanM niezalogowany
22 maja 2023r. o 10:03
~~Falkonettini napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Osobliwe to jest to że łamiesz tu bezczelnie nie tylko regulamin forum ale prawo KK i prawo związane z zapisami o RODO a nadal piszesz bez zdecydowanej reakcji moderatorów.

A skąd ta pewność Bolecnauto iż nie otrzymał PanM zezwolenia reprezentowania innych forumowiczów , masz jakiś dokument ??
moje zezwolenie ma!!

a mojego zezwolenia nie ma i nigdy nie będzie miał. Więc nie reprezentuje mnie. Co oznacza że nie może pisać w imieniu forumowiczów a jedynie w imieniu niektórych forumowiczów. A to jest już różnica.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza