Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nauczyciel bolesławieckiej szkoły skazany za molestowanie
~~gogo niezalogowany
19 maja 2023r. o 18:23
czy tylko winny jest ten człowiek. A nie było winy tej dziewczyny.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Malinowoczerwony Szczypiorek niezalogowany
19 maja 2023r. o 18:24
~~Białobrązowy Pomidor napisał(a): Ja osobiście bym nic nie zglaszal policji. Sam bym go wyeliminował z tego świata jako ojciec dziecka! Normalnie bym pozbawił go życia z pełną tego świadomością! A tak posiedzi i znów będzie knuł bo resocjalizacja w żadnym przypadku nie działa!

Zgadzam się z Tobą. Nie tyko nauczycieli, księży i wykładowców uniwersyteckich podobnie; ze skały, nauka latania jak w starożytnej Sparcie.
~~Konrad niezalogowany
19 maja 2023r. o 18:27
Jejku, nie wiem ile w tym prawdy. Jeżeli prokuratura ma jasne dowody to dla mnie szok. Zawsze z żoną za paluszki chodził. Jestem w szoku co może siedzieć w człowieku .
~~Klasa niezalogowany
19 maja 2023r. o 19:09
Informatyki
~~Koleżanka Ruchadła niezalogowany
19 maja 2023r. o 19:37
Pewnie " ETYKI".
~~Ceglastoróżowa Katalpa niezalogowany
19 maja 2023r. o 20:25
~~Koleżanka Ruchadła napisał(a): Pewnie " ETYKI".

Ty chyba dasz na tacę żeby udowodnić że to ktoś związany z kościołem :-)
~~Ciemnopiwny Czosnek niezalogowany
19 maja 2023r. o 20:26
Chciałbym tylko powiedzieć że materiał dowodowy "czytał" sędzia w Bolesławcu to już jest podstawą do odwołania się.
~~off niezalogowany
19 maja 2023r. o 21:34
~~gogo napisał(a): czy tylko winny jest ten człowiek. A nie było winy tej dziewczyny.

Podeślij do Pana Władysława C. swoją córkę. Wtedy pogadamy o jej winie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza