~~Jasiek napisał(a): Może trochę zboczę z tematu: zrobiło się ciepło i trudno rozpoznać czy dziewczyna idzie do szkoły czy na dyskotekę.
Co na to dyrekcja szkoły???
~~Jasiek napisał(a): Może trochę zboczę z tematu: zrobiło się ciepło i trudno rozpoznać czy dziewczyna idzie do szkoły czy na dyskotekę.
~~JP3 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiek napisał(a): Może trochę zboczę z tematu: zrobiło się ciepło i trudno rozpoznać czy dziewczyna idzie do szkoły czy na dyskotekę.
A co na to rodzice?
~~Płoworuda Scewola napisał(a):Ktoś napisał: ~~Olo napisał(a): co to za nauczyciel , czego uczył?
Jak pedofil to czego mógł uczyć? Religii! :D
~~Srebrzystobiała Ułudka napisał(a): Szkoła powinna wyciągnąc z tego wnioski i wprowadzic procedury zakazujące przebywania nauczyciela z uczniem sam na sam w jednym pomieszczeniu w trakcie poprawy ocen i nakazujace obecnosc osoby trzeciej. Dzięki temu niemozliwe bedzie molestowanie. Bedzie to tez w interesie nauczyciela ktory moze pasc ofiara zarzutow.
~~Koralowy Szafirek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiek napisał(a): Może trochę zboczę z tematu: zrobiło się ciepło i trudno rozpoznać czy dziewczyna idzie do szkoły czy na dyskotekę.
A co ma do molestowania czy pedofilii ubiór? Ja mogę wyjść prawie naga na ulicę i nikt nie ma prawa mnie tknąć bez mojej zgody. Faceci to zwierzęta czy o co chodzi bo nie czaje jakoś inaczej odczuwają popęd seksualny czy po prostu są je-anymi śmieciami tego świata i myślą że wszystko im wolno?