~~Pozdrowienia do więzienia napisał(a): https://youtu.be/0Xg8jDrpdhA?si=Le2_NinOVFOdBZ8m
Dlaczego nikt jeszcze nie siedzi ????????? Musi zmienić się władza abyśmynmieli Państwo Prawa ? Gdzie jest ziobro, wąsik, kamiński, kaczyński, Duda ???? Wybory były nieuczciwe ????
~~Zielonkawobrązowa Gynostemma napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):
Byli , są i będą „cfaniaczki” którzy na tej procedurze zarobili …
jeśli już Jurek to ''precederze''
procedura a preceder to Jurek dwie skrajności ...
wyjaśnię ci w dwóch słowach....procedura to ogólny zapis zasad ogólnie przyjętych jako zgodne z prawem a że w aferze wizowej ich nie było zrobił się z tego preceder ....;D
takie właśnie precedery zachodzą dzisiaj w sądownictwie , oświacie ,służbie zdrowia itd. itd. ;D
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Gynostemma napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):
Byli , są i będą „cfaniaczki” którzy na tej procedurze zarobili …
jeśli już Jurek to ''precederze''
procedura a preceder to Jurek dwie skrajności ...
wyjaśnię ci w dwóch słowach....procedura to ogólny zapis zasad ogólnie przyjętych jako zgodne z prawem a że w aferze wizowej ich nie było zrobił się z tego preceder ....;D
takie właśnie precedery zachodzą dzisiaj w sądownictwie , oświacie ,służbie zdrowia itd. itd. ;D
Nie mam z tym problemu czy preceder lub proceder , ważne że zrozumiałeś o co mi chodzi ..
ja nie twierdzę że masz z tym problem...
tylko widzisz procedura to ciąg zachowań i czynności zgodnych z prawem...
a ty piszesz o ''procedurze'' zaznaczając przy tym że ''cfaniaczki zarobili'' więc wyjaśniam ci tylko że to już preceder...
dlatego określenie''preceder'' jest stosowane przy zachowaniach o typie przestępczym...