Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Jamessheax niezalogowany
15 grudnia 2023r. o 23:43
Hey people! Ecstatic to come across this awesome platform! As a personal injury legal counsel, finding valuable insights is like hitting the jackpot. I just launched my own platform to share professional insights. Trust me, grasping the nuances of personal injury cases can be a real game-changer.
Legal guidance for threatening with criminal acts cases
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
16 grudnia 2023r. o 19:16
Skoro w 2023 r. wydatki Kancelarii Prezesa Rady Ministrów (Morawiecki) osiągnęły rekordową kwotę 1,54 miliarda złotych‼️ (12x więcej niż za Tuska) i po zmianie władzy brakuje 3 mln zł. na wypłatę bieżących wynagrodzeń, a 350 tysięcy zł. wysysa Yoyo Brudziński za prowadzenie kampanii wyborczej PiS... .To nóż mi się kieszeni otwiera i w trybie pilnym oczekuję wyciągnięcia konsekwencji karnych za równie ordynarne, co podane prokuratorom na tacy PiSowskie złodziejstwo. Nie mam cienia wątpliwości, że budżetowana w ramach KPRM- Rządowa Agencja Rezerw Strategicznych- była potężnym kanałem defraudacji państwowej kasy. My nie mieliśmy rządu, mieliśmy mafię na szczytach władzy. Niby to wiemy, ale namacalne przykłady tej monstrualnej PiSowskiej grabieży, dopiero teraz zaczną masowo wypływać i jeszcze długo szokować. A włosy dęba nam staną po audycie sektora energetycznego i weryfikacji kontraktów zbrojeniowych..
~~Zielononiebieska Lilia niezalogowany
16 grudnia 2023r. o 19:18
dobrze piszesz...
~~Ciemnobursztynowy Orzech niezalogowany
16 grudnia 2023r. o 19:22
~~Jurek napisał(a): Skoro w 2023 r. wydatki Kancelarii Prezesa Rady Ministrów (Morawiecki) osiągnęły rekordową kwotę 1,54 miliarda złotych‼️ (12x więcej niż za Tuska) i po zmianie władzy brakuje 3 mln zł. na wypłatę bieżących wynagrodzeń, a 350 tysięcy zł. wysysa Yoyo Brudziński za prowadzenie kampanii wyborczej PiS... .To nóż mi się kieszeni otwiera i w trybie pilnym oczekuję wyciągnięcia konsekwencji karnych za równie ordynarne, co podane prokuratorom na tacy PiSowskie złodziejstwo. Nie mam cienia wątpliwości, że budżetowana w ramach KPRM- Rządowa Agencja Rezerw Strategicznych- była potężnym kanałem defraudacji państwowej kasy. My nie mieliśmy rządu, mieliśmy mafię na szczytach władzy. Niby to wiemy, ale namacalne przykłady tej monstrualnej PiSowskiej grabieży, dopiero teraz zaczną masowo wypływać i jeszcze długo szokować. A włosy dęba nam staną po audycie sektora energetycznego i weryfikacji kontraktów zbrojeniowych..

Powinni w zębach przynieść te nieprawnie zagrabione pieniądze Polaków ,Jeśli nowy rząd ich nie rozliczy to nigdy już nie pójdę na żadne wybory .
~~Zielononiebieska Lilia niezalogowany
16 grudnia 2023r. o 19:30
myślę o tym samym...
~~ha ha niezalogowany
16 grudnia 2023r. o 19:32
~~Granatowy Wrotycz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~xxx napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Granatowy Wrotycz napisał(a): wiecznie niedoceniany... nadzieja Europy ... to tylko niektóre nagłówki w niemieckiej prasie.. No, no to słońce Peru to prawie jak KIM w Korei.

Pocałuj go w 4 litery cwelu .

Po co ja mam go całować , jak ty go całujesz w doooopeczke co rano i na dodatek w nią wchodzisz bez mydła

w Doooopeczkę to on wchodzi twojej starej aż ona wyje z rozkoszy
~~Ciemnoszara Jasnota niezalogowany
16 grudnia 2023r. o 20:34
niektórzy bez dupy ,żyć nie mogą
~~ niezalogowany
16 grudnia 2023r. o 21:01
A ty co? Nie masz dupy? Urwało ci?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza