~~Jurek napisał(a): Skoro w 2023 r. wydatki Kancelarii Prezesa Rady Ministrów (Morawiecki) osiągnęły rekordową kwotę 1,54 miliarda złotych‼️ (12x więcej niż za Tuska) i po zmianie władzy brakuje 3 mln zł. na wypłatę bieżących wynagrodzeń, a 350 tysięcy zł. wysysa Yoyo Brudziński za prowadzenie kampanii wyborczej PiS... .To nóż mi się kieszeni otwiera i w trybie pilnym oczekuję wyciągnięcia konsekwencji karnych za równie ordynarne, co podane prokuratorom na tacy PiSowskie złodziejstwo. Nie mam cienia wątpliwości, że budżetowana w ramach KPRM- Rządowa Agencja Rezerw Strategicznych- była potężnym kanałem defraudacji państwowej kasy. My nie mieliśmy rządu, mieliśmy mafię na szczytach władzy. Niby to wiemy, ale namacalne przykłady tej monstrualnej PiSowskiej grabieży, dopiero teraz zaczną masowo wypływać i jeszcze długo szokować. A włosy dęba nam staną po audycie sektora energetycznego i weryfikacji kontraktów zbrojeniowych..
Powinni w zębach przynieść te nieprawnie zagrabione pieniądze Polaków ,Jeśli nowy rząd ich nie rozliczy to nigdy już nie pójdę na żadne wybory .