Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Protest 4 czerwca w Warszawie

~~Yogi niezalogowany
31 maja 2023r. o 13:30
Przy całym szacunkiem uważam, że pojedzie tak jak Bubu na otwarcie przekopu:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarawobiały Żółwik niezalogowany
31 maja 2023r. o 14:20
~~Bolesławianie napisał(a): Kto w Was wybiera się na protest w Warszawie? Mamy dosyć tego co dzieje się w ostatinch latach, a szczególnie miesiącach w tym kraju. Do tej pory się nie angażowaliśmy, ale dość tego! Czas na protest i wyrażenia swojego niezadowolenia. Wszelkie miary się już przebrały! Smaochody, autonusy czy pociągiem?

Teraz jesteś wkurzony. Ale aż strach pomysleć jak bylbyś wkurzony, gdyby przez ostatnie lata rządzil nami fałszywy rudzielec. A ty chcesz protestować pod jego sztandarem? Rozum ci do reszty odebrało?
~~STS górą niezalogowany
31 maja 2023r. o 14:41
~~Mareczek napisał(a): Stawiam 1 do 1 w STS że nie pojedzie.

I masz rację Mareczku. A jak myślisz koleżko? Saba wygra w tym roku Rolanda? Ja obstawiłem że tak.
~~Obywatel niezalogowany
31 maja 2023r. o 14:46
Zapewne Tobie odbiło do reszty. Zakłamany ...ku. Gdyby Tusk rządził, to Polska byłaby Polską, nie musielibyśmy wstydzić się przed człym światem. Za pisowskich złodzieji. Oni powinni wszyscy stanąć przed Trybunałem. Takiego gnoju Polsce jeszcze nikt nie zgotował. To lex czarownic średniowiecznej. Duchownych nie ruszać, niech sobie sukienkowi poużywają. No! Są sobie warci, z tej samej gliny ulepieni.

Zastosowana autokorekta

~~Brawo PiS niezalogowany
31 maja 2023r. o 14:59
Żeby Polska była Polską !

Brawo PiS
~~Rdzawy Rdest niezalogowany
31 maja 2023r. o 15:22
~~Obywatel napisał(a): Zapewne Tobie odbiło do reszty. Zakłamany ...ku. Gdyby Tusk rządził, to Polska byłaby Polską, nie musielibyśmy wstydzić się przed człym światem. Za pisowskich złodzieji. Oni powinni wszyscy stanąć przed Trybunałem. Takiego gnoju Polsce jeszcze nikt nie zgotował. To lex czarownic średniowiecznej. Duchownych nie ruszać, niech sobie sukienkowi poużywają. No! Są sobie warci, z tej samej gliny ulepieni. Zastosowana autokorekta

No jasne, bo lepsza dla wszystkich Polska którą można poklepywać po pleckach i ustawiać w szeregu dla swoich korzyści. Dla Ciebie lepiej kiedy Polska jest klientem, a dla mnie kiedy kreuje rzeczywistość i przejmuje inicjatywę.
~~kakagugu niezalogowany
31 maja 2023r. o 15:25
nikomu nie odbilo wy po...ncy nacie zamias mózgu w Łebie rudą sieczke

Zastosowana autokorekta

~~Srebrnoszara Inkarwilla niezalogowany
31 maja 2023r. o 15:33
Ceny truskawek są już bardzo niskie, a do tego szybko spadają. Jak podaje Onet.pl, to m.in. efekt masowego napływu bardzo tanich owoców m.in. z Ukrainy oraz niskiego popytu. Sytuacja niepokoi plantatorów, którzy zastanawiają się nad opłacalnością upraw.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza