Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Skończmy ze złodziejstwem i drożyzną, przywróćmy uśmiech - mówi Dariusz Sas
14240
M21W2
7 czerwca 2023r. o 20:22
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): podać ci kilka przykładów mowy ''miłości '' z szeregów tych których popierasz? ;D

Czy ty robisz coś innego jak ja , tak , pouczasz , ja tego unikam , wolę komentować .
W sprawach polityki masz swoje poglądy ja swoje , piszesz - " przestać wszystkich oceniać przez pryzmat tego co oglądają i co czytają ..." - Co innego ocenianie innych przez pryzmat tego co oglądają w TVP , takich należy potępiać jak mogą oglądać jak często piszesz TVP szczujnię .

Jak Ty nie byłeś razem z wulgarnymi to nie znaczy że nie powinieneś mieć swojego zdania , ja mam i nie boję się jak ty ocenić Sasa i jego wyznawców .

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~złodziej z Torunia niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 20:24
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): podać ci kilka przykładów mowy ''miłości '' z szeregów tych których popierasz? ;D

Czy ty robisz coś innego jak ja , tak , pouczasz , ja tego unikam , wolę komentować .
W sprawach polityki masz swoje poglądy ja swoje , piszesz - " przestać wszystkich oceniać przez pryzmat tego co oglądają i co czytają ..." - Co innego ocenianie innych przez pryzmat tego co oglądają w TVP , takich należy potępiać jak mogą oglądać jak często piszesz TVP szczujnię .

Jak Ty nie byłeś razem z wulgarnymi to nie znaczy że nie powinieneś mieć swojego zdania , ja mam i nie boję się jak ty ocenić Sasa i jego wyznawców .

Julian , przypomnij nam jak to razem z Rydzykiem Stocznię przed upadkiem uratowaliście .
~~Krwawosiny Wiciokrzew niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 20:28
Za waszych czasów to była drożyzna, poniewieranie człowieka, praca za 3 zł na godzinę, bezrobocie,wyjazdy Za granicę Za chlebem.Wasz guru podczas powodzi w 1997 roku powiedział, trzeba było się ubezpieczyć. Panie Sas ,Pan ukształtował się w głębokiej komunie ze swoim tatusiem Panu nic nie brakowało. Ato mówi Leszek Sas .
~~Miedziany Ambrowiec niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 20:34
~~Krwawosiny Wiciokrzew napisał(a): Za waszych czasów to była drożyzna, poniewieranie człowieka, praca za 3 zł na godzinę, bezrobocie,wyjazdy Za granicę Za chlebem.Wasz guru podczas powodzi w 1997 roku powiedział, trzeba było się ubezpieczyć. Panie Sas ,Pan ukształtował się w głębokiej komunie ze swoim tatusiem Panu nic nie brakowało. Ato mówi Leszek Sas .

Chcą przywrócić uśmiech tym, którzy się nieuczciwie dorobili i potem wykorzystywali innych. Teraz cienko przędą, bo jeleni zabrakło i nie mają powodu do uśmiechów.
14240
M21W2
7 czerwca 2023r. o 20:43
~~Zielonkawy Żeniszek napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Dzięki Panie Sas przekonał mnie Pan żeby nie głosować na Totalną opozycję , Pan mówił z zaciśniętymi szczękami , Tusk mówi z zaciśniętą pięścią mówiąc jednocześnie o uśmiechu i miolści .

Dokładnie proszę naprawić relacje w rodzinie a później mówić o uśmiechu a jakim szczerym czy totalnie fałszywym.

Jak nisko trzeba upaść aby bez żadnej wiedzy pouczać co kto powinien zrobić w swojej rodzinie , odpowiem , na dno szamba a po wynurzeniu roznosić " smród ".

Dopisane 07.06.2023r. o godz. 20:43:

~~złodziej z Torunia napisał(a): Julian , przypomnij nam jak to razem z Rydzykiem Stocznię przed upadkiem uratowaliście .

Ja " ratowałem " z Tuskiem , zawiódł nas katarski inwestor , zresztą po co było ratować nasze stocznie jak mamy niedaleko w Niemczech im na ratowanie stoczni i dofinansowanie pozwoliła UE , Tuskowi nie , zapomniał złożyć wniosek w tej sprawie .

~~Hehe niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 20:45
Takich złodzieji jak z PO to nikt nie przebije. Opowiedzieliście wszystko w Sowie.
~~Ciemnoróżowy Wyżlin niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 20:51
Czy Piotr Roman złożył donos
do ABW w 2004 r. na
pana Kazimierza Sasa i Józefa Burniaka ?

Sprawa zakończyła się dla obu panów wyrokami skazującymi
za płatną protekcję .

źródło info ;
Bolesławiec Nasze Miasto
6 luty 2008 r.
Bernard Łętowski

Skończmy ze złodziejstwem
Piotra Romana .
~~Ciemnoróżowy Wyżlin niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 21:05
„ Przychodzi Sas do Romana „
w sprawie 11 mln euro .
Czy Piotr Roman nagrywał
Kazimierza Sasa ?
„ Długo biłem się z myślami „ -
Piotr Roman
Info ;
Bolec info , 17 czerwca 2008 roku .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.