~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): podać ci kilka przykładów mowy ''miłości '' z szeregów tych których popierasz? ;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): podać ci kilka przykładów mowy ''miłości '' z szeregów tych których popierasz? ;D
Czy ty robisz coś innego jak ja , tak , pouczasz , ja tego unikam , wolę komentować .
W sprawach polityki masz swoje poglądy ja swoje , piszesz - " przestać wszystkich oceniać przez pryzmat tego co oglądają i co czytają ..." - Co innego ocenianie innych przez pryzmat tego co oglądają w TVP , takich należy potępiać jak mogą oglądać jak często piszesz TVP szczujnię .
Jak Ty nie byłeś razem z wulgarnymi to nie znaczy że nie powinieneś mieć swojego zdania , ja mam i nie boję się jak ty ocenić Sasa i jego wyznawców .
~~Krwawosiny Wiciokrzew napisał(a): Za waszych czasów to była drożyzna, poniewieranie człowieka, praca za 3 zł na godzinę, bezrobocie,wyjazdy Za granicę Za chlebem.Wasz guru podczas powodzi w 1997 roku powiedział, trzeba było się ubezpieczyć. Panie Sas ,Pan ukształtował się w głębokiej komunie ze swoim tatusiem Panu nic nie brakowało. Ato mówi Leszek Sas .
~~Zielonkawy Żeniszek napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Dzięki Panie Sas przekonał mnie Pan żeby nie głosować na Totalną opozycję , Pan mówił z zaciśniętymi szczękami , Tusk mówi z zaciśniętą pięścią mówiąc jednocześnie o uśmiechu i miolści .
Dokładnie proszę naprawić relacje w rodzinie a później mówić o uśmiechu a jakim szczerym czy totalnie fałszywym.
~~złodziej z Torunia napisał(a): Julian , przypomnij nam jak to razem z Rydzykiem Stocznię przed upadkiem uratowaliście .