~~Woskowożółta Papryka napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Panie Sas nie wiem jaki będzie wynik wyborów , wiem że mógłbym Panu napisać jakie obietnice składały poprzednie ekipy , nie widzę w tym żadnego sensu , życzą powrotu do władzy , lewicy z PO .
Obietnice Pańską zapamiętam , przypomnę te obietnice bolesławieckiemu krzykaczowi populiście .
Zapraszam do wzięcia udziału w tej debacie na forum , mam nadzieję że nie braknie Panu odwagi zaprezentować jak to zrobicie aby Polska jak wynika z Pańskiej wypowiedzi była krajem "mlekiem i miodem płynącym ".
Lucjan Złotkowski
Człowieku, mało się skompromitowałeś wyzywając ludzi od płaskoziemców i foliarzy?
Straszne wyzwiska , niedopuszczalne , zasługuję na surową karę .
"Kulturalni " foliarze i płaskoziemcy nie wyzywali oni wiedzieli że jestem faszystą , Mengele , człowiekiem gorszym od SS , baran , szczur doświadczalny i tym podobne to same " komplementy " jak mogłem tego nie wiedzieć ?.
Aby czegoś ciebie nauczyć dwie wklejki "
"Foliarz to osoba , która jest łatwowierna tudzież naiwna. Wierzy w wiele teorii spiskowych (często absurdalnych) i próbuje wmówić je innym. Są to zazwyczaj osoby starsze 30 . Często takie osoby wierzą również w astrologię i wróżbiarstwo. W niektórych przypadkach tacy ludzie dołączają do sekt, wygłaszając swoje poglądy."
" płaskoziemiec to ktoś, kto wątpi w kulistość Ziemi i podważa naukowe obserwacje oraz teorie na temat budowy wszechświata, chętnie dyskutujący o tym m.in. w mediach społecznościowych; słowo nieco lekceważące "