M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): podać ci kilka przykładów mowy ''miłości '' z szeregów tych których popierasz? ;D
Czy ty robisz coś innego jak ja , tak , pouczasz , ja tego unikam , wolę komentować .
W sprawach polityki masz swoje poglądy ja swoje , piszesz - " przestać wszystkich oceniać przez pryzmat tego co oglądają i co czytają ..." - Co innego ocenianie innych przez pryzmat tego co oglądają w TVP , takich należy potępiać jak mogą oglądać jak często piszesz TVP szczujnię .
Jak Ty nie byłeś razem z wulgarnymi to nie znaczy że nie powinieneś mieć swojego zdania , ja mam i nie boję się jak ty ocenić Sasa i jego wyznawców .
Lucjan ...kogo ja pouczam? ...a co ty komentujesz?
a jakim stylu to robisz?
tak ...mam swoje zdanie co do tego co ty określasz ''polityką '' a ja ''politykierstwem'' bo z polityką nie ma to nic wspólnego...
a co do tv...czy to ja jeden określam tvszczujnię jako taką?
popatrz na te słynne ''paski'' ...popatrz na to co wypowiada tam niejaki jakimowicz do spółki z Madzią ...
popatrz na to co tam wygłasza stary komuch Wolski ...;D
co do marszu kobiet i tych ''wulgaryzmów'' ...
Lucjan nigdzie nie znajdziesz jednego mojego słowa w którym bym poparł takie okrzyki...
i proszę jeśli możesz...wchodzisz w temat to czytaj go uważniej a nie piszesz mi tu że ja się ''boję oceniać Sasa'' bo w tym temacie chyba jako drugi lub trzeci pokazał się mój post gdzie jasno napisałem że facet robi sobie ''jaja''
;D