Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Skończmy ze złodziejstwem i drożyzną, przywróćmy uśmiech - mówi Dariusz Sas
~~a niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 21:06
Taka kwintesencja PO tj "złote usta" i kilka przypuszczeń - i sukces murowany u tych którzy się uważają za lepszych. Bo przez wiele lat siedzieli przy korycie i im się wydaje, że tak powinno być. Demokracja już nie jest dobra. Chłopaki poszukajcie złotego pociągu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonkawy Żeniszek niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 21:15
~~Krwawosiny Wiciokrzew napisał(a): Za waszych czasów to była drożyzna, poniewieranie człowieka, praca za 3 zł na godzinę, bezrobocie,wyjazdy Za granicę Za chlebem.Wasz guru podczas powodzi w 1997 roku powiedział, trzeba było się ubezpieczyć. Panie Sas ,Pan ukształtował się w głębokiej komunie ze swoim tatusiem Panu nic nie brakowało. Ato mówi Leszek Sas .

45 lat przepracowałam za 8.50 na godzinę jaka mam teraz emeryturę łatwo policzyć teraz jaka stawka gnebiliscie ludzi a sami oplywaliscie w złotówkach i euro.Teraz do koryta komuniści.
~~Ciemnoróżowy Wyżlin niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 21:16
Dlaczego w 2004 roku Piotr Roman
został oskarżycielem posiłkowym w sprawie p . Sasa i p. Burniaka ?
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 21:29
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): podać ci kilka przykładów mowy ''miłości '' z szeregów tych których popierasz? ;D

Czy ty robisz coś innego jak ja , tak , pouczasz , ja tego unikam , wolę komentować .
W sprawach polityki masz swoje poglądy ja swoje , piszesz - " przestać wszystkich oceniać przez pryzmat tego co oglądają i co czytają ..." - Co innego ocenianie innych przez pryzmat tego co oglądają w TVP , takich należy potępiać jak mogą oglądać jak często piszesz TVP szczujnię .

Jak Ty nie byłeś razem z wulgarnymi to nie znaczy że nie powinieneś mieć swojego zdania , ja mam i nie boję się jak ty ocenić Sasa i jego wyznawców .

Lucjan ...kogo ja pouczam? ...a co ty komentujesz?
a jakim stylu to robisz?
tak ...mam swoje zdanie co do tego co ty określasz ''polityką '' a ja ''politykierstwem'' bo z polityką nie ma to nic wspólnego...
a co do tv...czy to ja jeden określam tvszczujnię jako taką?
popatrz na te słynne ''paski'' ...popatrz na to co wypowiada tam niejaki jakimowicz do spółki z Madzią ...
popatrz na to co tam wygłasza stary komuch Wolski ...;D
co do marszu kobiet i tych ''wulgaryzmów'' ...
Lucjan nigdzie nie znajdziesz jednego mojego słowa w którym bym poparł takie okrzyki...
i proszę jeśli możesz...wchodzisz w temat to czytaj go uważniej a nie piszesz mi tu że ja się ''boję oceniać Sasa'' bo w tym temacie chyba jako drugi lub trzeci pokazał się mój post gdzie jasno napisałem że facet robi sobie ''jaja''
;D
~~Ciemnopiwny Słoneczniczek niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 21:39
Lucjan i kolega to partyzanci
z II wojny światowej ?
~~Francisjam niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 21:40
太達數位媒體

https://deltaamarketing.com.tw/
~~Dyniowa Rozplenica niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 21:42
Jeżeli zlikwiduje te pier..lone parkomaty to jestem gotów na niego zagłosować.
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 21:44
Lucjanowi przeszkadzają okrzyki i symbole gwiazdek ale ani słowem nie skrytykował słow tzw. senatora piSS niejakiego Boguckiego o hołotoelitach''
ani słowem nie odniósł się do słów o Tusku z ''hitlerowską twarzą''

dlatego autentycznie mnie bawi to jak innym zarzuca hipokryzję ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy