~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): Lucjanowi przeszkadzają okrzyki i symbole gwiazdek ale ani słowem nie skrytykował słow tzw. senatora piSS niejakiego Boguckiego o hołotoelitach''
ani słowem nie odniósł się do słów o Tusku z ''hitlerowską twarzą''
dlatego autentycznie mnie bawi to jak innym zarzuca hipokryzję ...;D
~~Zielonkawy Żeniszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krwawosiny Wiciokrzew napisał(a): Za waszych czasów to była drożyzna, poniewieranie człowieka, praca za 3 zł na godzinę, bezrobocie,wyjazdy Za granicę Za chlebem.Wasz guru podczas powodzi w 1997 roku powiedział, trzeba było się ubezpieczyć. Panie Sas ,Pan ukształtował się w głębokiej komunie ze swoim tatusiem Panu nic nie brakowało. Ato mówi Leszek Sas .
45 lat przepracowałam za 8.50 na godzinę jaka mam teraz emeryturę łatwo policzyć teraz jaka stawka gnebiliscie ludzi a sami oplywaliscie w złotówkach i euro.Teraz do koryta komuniści.
~~Ciemnopopielata Tunbergia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): Lucjanowi przeszkadzają okrzyki i symbole gwiazdek ale ani słowem nie skrytykował słow tzw. senatora piSS niejakiego Boguckiego o hołotoelitach''
ani słowem nie odniósł się do słów o Tusku z ''hitlerowską twarzą''
dlatego autentycznie mnie bawi to jak innym zarzuca hipokryzję ...;D
bo solidaruchom można więcej ,oni obalili komunę ,