Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Skończmy ze złodziejstwem i drożyzną, przywróćmy uśmiech - mówi Dariusz Sas
~~Ciemnopopielata Tunbergia niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 21:52
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): Lucjanowi przeszkadzają okrzyki i symbole gwiazdek ale ani słowem nie skrytykował słow tzw. senatora piSS niejakiego Boguckiego o hołotoelitach''
ani słowem nie odniósł się do słów o Tusku z ''hitlerowską twarzą''

dlatego autentycznie mnie bawi to jak innym zarzuca hipokryzję ...;D

bo solidaruchom można więcej ,oni obalili komunę ,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnopopielata Tunbergia niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 21:53
~~Zielonkawy Żeniszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Krwawosiny Wiciokrzew napisał(a): Za waszych czasów to była drożyzna, poniewieranie człowieka, praca za 3 zł na godzinę, bezrobocie,wyjazdy Za granicę Za chlebem.Wasz guru podczas powodzi w 1997 roku powiedział, trzeba było się ubezpieczyć. Panie Sas ,Pan ukształtował się w głębokiej komunie ze swoim tatusiem Panu nic nie brakowało. Ato mówi Leszek Sas .

45 lat przepracowałam za 8.50 na godzinę jaka mam teraz emeryturę łatwo policzyć teraz jaka stawka gnebiliscie ludzi a sami oplywaliscie w złotówkach i euro.Teraz do koryta komuniści.

nie kłam ,nie było takich stawek
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 21:59
~~Ciemnopopielata Tunbergia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): Lucjanowi przeszkadzają okrzyki i symbole gwiazdek ale ani słowem nie skrytykował słow tzw. senatora piSS niejakiego Boguckiego o hołotoelitach''
ani słowem nie odniósł się do słów o Tusku z ''hitlerowską twarzą''

dlatego autentycznie mnie bawi to jak innym zarzuca hipokryzję ...;D

bo solidaruchom można więcej ,oni obalili komunę ,

im się tylko wydaje że obalili...
a w sumie założyli własną ...;D
~~Jasnofioletowa Wiśnia niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 22:14
Czy jest tu jakiś admin żeby wyłączyć tych dwóch dziadów co spamują temat?
~~Czerwonopomarańczowy Buk niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 22:25
Kończ waść,...........
~~Miodowa Jasnota niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 22:45
Te dwa dziady borowe to
modulatory Romka .
Tematy korupcyjne , Romek
zagłusza .
~~J23 niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 23:16
Mówię Hotel PIAST i wszyscy wiedzą o jaki deal chodzi...
~~Żart niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 23:27
przegrał sprawy sądowe za niepłacenie należnego wynagrodzenia. złodziejstwo i uśmiech motyw przewodni
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza