~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): Lucjanowi przeszkadzają okrzyki i symbole gwiazdek ale ani słowem nie skrytykował słow tzw. senatora piSS niejakiego Boguckiego o hołotoelitach''
ani słowem nie odniósł się do słów o Tusku z ''hitlerowską twarzą''
dlatego autentycznie mnie bawi to jak innym zarzuca hipokryzję ...;D
Janusz wejdź na swój wyższy poziom , gdzie Ty skrytykowałeś kogoś z totalnej opozycji ? , Ciebie bawi co ja piszę mnie bawi co Ty piszesz , bawmy się dalej .
Nie jestem aż tak małostkowy jak Ty , użyje Twojego określenia " popierdówkami " czy jakoś tak staram się nie zajmować .
Ale jak wszedłeś w temat " hołotoelit "mogę tylko potwierdzić , były i są we wszystkich partiach a najwięcej wśród celebrytów .
Nie znałem wypowiedzi Boguckiego , nie jestem jak Ty wszystko wiedzący zapoznałem się z nią - zacytuję całość :
" Dla Donalda Tuska nie ma litości. Wyciął twórców Platformy Obywatelskiej. Płażyńskiego, Olechowskiego, Rokitę. Usunął ich. Kopacz też gdzieś zaginęła po drodze, Borys Budka, któremu śpiewanie hymnu nie wyszło, też wypadł z przywództwa - stwierdził.
Dziennikarz :
Liderzy innych partii byli na marszu, ale w przekazie medialnym nie zaistnieli - wtrącił wówczas prowadzący.
Na pewno nie zaistnieją przy Donaldzie Tusku, który jest bezwzględnym politykiem. Politykiem z twarzą hitlerowską. Tam litości nie ma - odparł senator PiS."- Ze wszystkim się zgadzam poza ostatnim zdaniem .
Osobiście nie chciałbym porównań przez " hołotoelity " z opozycji Kaczyńskiego do Stalina , a przez " hołotoelity " PiS porównywania Tyska do Hitlera .
Janusz zanim kogoś ocenisz oceń siebie , niczym nie różnisz się od Boguckiego , nie będę Tobie przypominał o Twoich porównaniach typu faszyści na marszach niepodległości , nie zniżaj się do poziomu " hołotoelit " nie będziesz hipokrytą .
Powiedzenie o belce i drzazdze w oku pasuje do Ciebie nasz Ty ideale .
Dopisane 08.06.2023r. o godz. 11:54:
~~Ciemnopopielata Tunbergia napisał(a): Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): Lucjanowi przeszkadzają okrzyki i symbole gwiazdek ale ani słowem nie skrytykował słow tzw. senatora piSS niejakiego Boguckiego o hołotoelitach''
ani słowem nie odniósł się do słów o Tusku z ''hitlerowską twarzą''
dlatego autentycznie mnie bawi to jak innym zarzuca hipokryzję ...;D
bo solidaruchom można więcej ,oni obalili komunę ,
Solidaruchy nie mają nic wspólnego z obaleniem komuny , oni z komuchami się dogadywali aż się dogadali .
Mazowiecki utworzył rząd złożony z solidaruchów i komunistów , nazwali to pierwszym niekomunistycznym rządem .
Zbrodniarz Jaruzelski głosami komunistów i solidaruchów został prezydentem , po śmierci przez te same " hołotoelity "pochowany z honorami na koszt podatników w alei zasłużonych na powązkach wojskowych .
Dopisane 08.06.2023r. o godz. 12:06:
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): często ci co kiedyś byli na marginesie-nie chodzi mi o margines zwany społecznym - teraz z nawiązką nadrabiają zaległości przy biernej postawie tych co już się napaśli...
i to jest właśnie komuna bis...;D
lokalny przykład?... Pogoda...
Napisałbym 100/100 gdybyś napisał , - " to jest komuna bis "
Lokalny przykład .... Sas .