Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Skończmy ze złodziejstwem i drożyzną, przywróćmy uśmiech - mówi Dariusz Sas
~~Makowa Szydlica niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 10:41
Za sasa jadłeś, piłeś i popuszczałeś pasa! Ale nie za tego Sasa! Kolejny lemur gotowy do zajęcia miejsca przy darmowym korycie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rubinowy Szparag niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 10:45
ja wam prezydenta nie wybierałem
~~Zielonobrunatna Porzeczka niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 10:51
Co otrzymało miasto od spółki Kras Dom - Krzysztof Ramza
za wielomilionowe obniżenie rynkowej wartości nieruchomości i zmianę w planie miejscowym MPZP nieruchomości działka nr 478 ul Staroszkolna w trybie lex deweloper ?
Dlaczego miasto nie dokonało
naliczenia renty planistycznej spółce pana Romzy kilku milionów złotych ?
Czy Piotr Roman działał na szkodę
skarbu państwa ?
~~Kuklik niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 11:04
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lazurowy przydacznik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatna Porzeczka napisał(a): Kandydaci na prezydenta
Bolesławca ;
- pan Wojciech Kasprzyk
- pan Maciej Małkowski
- pan Szymon Pogoda
- pan Piotr Roman
- pan Dariusz Sas
- pan Dominik Chodyra

- PanM

ja pierdzielę....;D
jeszcze wam mało?...ciągle te same nazwiska...;D
czy już wam obojętne kto was będzie kopał w dupska...;D
i wy bolesławianie chcecie zmieniać to miasteczko?...jak to chcecie robić skoro wy nawet nie potraficie dokonać odpowiedniego wyboru...
a wybór jest tak prosty...
pozbyć się tego miejskiego ''betonu'' ...tego ''układu towarzysko-kolesiowskiego'' ;D
kto z was potrafi wymienić jakieś zasługi poszczególnych ''kandydatów'' dla tego miasteczka...dla was...

Ja potrafię Janusza na prezydenta
Urrrraaaaaaa!!!!
14240
M21W2
8 czerwca 2023r. o 12:06
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): Lucjanowi przeszkadzają okrzyki i symbole gwiazdek ale ani słowem nie skrytykował słow tzw. senatora piSS niejakiego Boguckiego o hołotoelitach''
ani słowem nie odniósł się do słów o Tusku z ''hitlerowską twarzą''

dlatego autentycznie mnie bawi to jak innym zarzuca hipokryzję ...;D

Janusz wejdź na swój wyższy poziom , gdzie Ty skrytykowałeś kogoś z totalnej opozycji ? , Ciebie bawi co ja piszę mnie bawi co Ty piszesz , bawmy się dalej .
Nie jestem aż tak małostkowy jak Ty , użyje Twojego określenia " popierdówkami " czy jakoś tak staram się nie zajmować .
Ale jak wszedłeś w temat " hołotoelit "mogę tylko potwierdzić , były i są we wszystkich partiach a najwięcej wśród celebrytów .

Nie znałem wypowiedzi Boguckiego , nie jestem jak Ty wszystko wiedzący zapoznałem się z nią - zacytuję całość :

" Dla Donalda Tuska nie ma litości. Wyciął twórców Platformy Obywatelskiej. Płażyńskiego, Olechowskiego, Rokitę. Usunął ich. Kopacz też gdzieś zaginęła po drodze, Borys Budka, któremu śpiewanie hymnu nie wyszło, też wypadł z przywództwa - stwierdził.

Dziennikarz :

Liderzy innych partii byli na marszu, ale w przekazie medialnym nie zaistnieli - wtrącił wówczas prowadzący.

Na pewno nie zaistnieją przy Donaldzie Tusku, który jest bezwzględnym politykiem. Politykiem z twarzą hitlerowską. Tam litości nie ma - odparł senator PiS."- Ze wszystkim się zgadzam poza ostatnim zdaniem .

Osobiście nie chciałbym porównań przez " hołotoelity " z opozycji Kaczyńskiego do Stalina , a przez " hołotoelity " PiS porównywania Tyska do Hitlera .
Janusz zanim kogoś ocenisz oceń siebie , niczym nie różnisz się od Boguckiego , nie będę Tobie przypominał o Twoich porównaniach typu faszyści na marszach niepodległości , nie zniżaj się do poziomu " hołotoelit " nie będziesz hipokrytą .

Powiedzenie o belce i drzazdze w oku pasuje do Ciebie nasz Ty ideale .

Dopisane 08.06.2023r. o godz. 11:54:

~~Ciemnopopielata Tunbergia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): Lucjanowi przeszkadzają okrzyki i symbole gwiazdek ale ani słowem nie skrytykował słow tzw. senatora piSS niejakiego Boguckiego o hołotoelitach''
ani słowem nie odniósł się do słów o Tusku z ''hitlerowską twarzą''

dlatego autentycznie mnie bawi to jak innym zarzuca hipokryzję ...;D

bo solidaruchom można więcej ,oni obalili komunę ,

Solidaruchy nie mają nic wspólnego z obaleniem komuny , oni z komuchami się dogadywali aż się dogadali .
Mazowiecki utworzył rząd złożony z solidaruchów i komunistów , nazwali to pierwszym niekomunistycznym rządem .
Zbrodniarz Jaruzelski głosami komunistów i solidaruchów został prezydentem , po śmierci przez te same " hołotoelity "pochowany z honorami na koszt podatników w alei zasłużonych na powązkach wojskowych .

Dopisane 08.06.2023r. o godz. 12:06:

~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): często ci co kiedyś byli na marginesie-nie chodzi mi o margines zwany społecznym - teraz z nawiązką nadrabiają zaległości przy biernej postawie tych co już się napaśli...
i to jest właśnie komuna bis...;D

lokalny przykład?... Pogoda...

Napisałbym 100/100 gdybyś napisał , - " to jest komuna bis "
Lokalny przykład .... Sas .

~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 12:21
Lucjan...teraz kroję kiełbasę na grilla i szykuję kawę ...
a więc nie mam czasu na popierdółki...;D
pod wieczór wpadnę ...
~~Błękitnoszara Tawuła niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 13:24
~~Makowa Szydlica napisał(a): Za sasa jadłeś, piłeś i popuszczałeś pasa! Ale nie za tego Sasa! Kolejny lemur gotowy do zajęcia miejsca przy darmowym korycie.

Ten pajac i nieudacznik pcha się koryta, żeby było tak jak było do 2015 roku. Niedoczekanie twoje, żałosny pajacyku.
~~Złocistożółta Trytoma niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 13:55
~~Błękitnoszara Tawuła napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Makowa Szydlica napisał(a): Za sasa jadłeś, piłeś i popuszczałeś pasa! Ale nie za tego Sasa! Kolejny lemur gotowy do zajęcia miejsca przy darmowym korycie.

Ten pajac i nieudacznik pcha się koryta, żeby było tak jak było do 2015 roku. Niedoczekanie twoje, żałosny pajacyku.

Naszego głosu też nie dostanie.
Znamy pana z czasów świetności SLD.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.