Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Skończmy ze złodziejstwem i drożyzną, przywróćmy uśmiech - mówi Dariusz Sas
~~Pan Marek niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 14:13
Panie Darku porozmawiajmy poważnie, moje pieniądze w OFE te które mi pan Tusk ukradł ja bardzo bym chciał z procentem odzyskać. Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płomienista Bylica niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 14:29
~~Pan Marek napisał(a): Panie Darku porozmawiajmy poważnie, moje pieniądze w OFE te które mi pan Tusk ukradł ja bardzo bym chciał z procentem odzyskać. Pozdrawiam

Nie wiesz o czym piszesz. To propaganda cię zjada
~~Pan Marek niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 14:35
~~Płomienista Bylica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pan Marek napisał(a): Panie Darku porozmawiajmy poważnie, moje pieniądze w OFE te które mi pan Tusk ukradł ja bardzo bym chciał z procentem odzyskać. Pozdrawiam

Nie wiesz o czym piszesz. To propaganda cię zjada

Jak zjada? Ukradł czy nie? Czy przekazał niemcom do zagospodarowania na ratowanie ojro?
~~Dolnoślązak niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 14:44
Ludzie podli i źli są wsparciem dla rtęciotuska który jest polakożercą i spędu post pzprowskiego zsl,sld,ko,po,2050,oni działaja przeciw polsce,wykorzystują połgłòwkòw i na tym,robią ogromne pieniądze,lecz czy pòlgłòwek kiedyś liczy?nie liczy nawet na siebie tylko na to co mu da PiS lecz patologia mu zabierze i będzie miał figę
~~Zielonobrunatna Porzeczka niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 16:20
Dariusz Sas to dobry kandydat
na prezydenta miasta .
Wzbudza zainteresowanie , strach
u konkurentów , jest rzetelny ,
nie boi się stawać do walki o swoje
wartości .
Dariusz Sas na prezydenta !
Rozbije złodziejski układ
Piotra Romana .
~~pol niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 16:26
-"Skończmy ze złodziejstwem i drożyzną, przywróćmy uśmiech - mówi Dariusz Sas"
Czyli jeszcze nie skończyliście ze złodziejstwem? Dalej kartonowe państewko chcenie znowu robić? Znowu poczuliście, że jest duża kasa w korycie! Nowak i reszta czekają na ułaskawienia i do pracy w rządzie się szykują i doczekać się nie mogą. Pamiętajcie, że dwa razy do tej samej rzeki się nie wejdzie i to was złodzieje i oszuści też dotyczy!
~~pol niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 16:31
~~Zielonobrunatna Porzeczka napisał(a): Dariusz Sas to dobry kandydat
na prezydenta miasta .
Wzbudza zainteresowanie , strach
u konkurentów , jest rzetelny ,
nie boi się stawać do walki o swoje
wartości .
Dariusz Sas na prezydenta !
Rozbije złodziejski układ
Piotra Romana .

Ciebie chyba piorun łaskocze po torbie! Agitujesz lisa do kurnika?
~~Jerzy niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 16:32
Złodziejstwo ,to dopiero się zacznie !!Kolega Tuska z Brukseli właśnie zaczyna farse !! Polacy nie dajcie się Niemcą !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza