Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Skończmy ze złodziejstwem i drożyzną, przywróćmy uśmiech - mówi Dariusz Sas
~~Żółtozielona Dąbrówka niezalogowany
9 czerwca 2023r. o 7:35
Gadająca głowa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jarosław Oszczany niezalogowany
9 czerwca 2023r. o 8:02
~~Jasnofioletowa Wiśnia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ruda Margerytka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~-- napisał(a): Skończycie ze złodziejstwem jak Tusk odda to co ukradł z OFE Polakom z procentem. Pamiętamy.

Pisiory mózg ci wyprały.

Z podniesieniem wieku emerytalnego przez Tuska też nam PiS mózg wyprał? Doucz się lemingu, poczytaj coś poza słuchaniem tvnu

Spieprzaj dziadu ,zdradziecka mordo, gorszy sorcie ,elemencie aspołecznym , komunisto i złodzieju .
~~Cebula Biała niezalogowany
9 czerwca 2023r. o 12:42
Wychodzi taki Polski sędzia w Warszawie z orłem na piersi niby niewolny uzależniony od autorytarnych rządów i ogłasza postanowienie o zamknięciu kopalni w Turowie i tym samym elektrowni i pozbawieniu 3 mln Polaków prądu.
A tu w naszym pięknym mieście wychodzi Pan Sas i ogłasza, że skończymy...........z czym to państwo skończycie bo nie bardzo rozumiem!
~~Zielonkawy Żeniszek niezalogowany
9 czerwca 2023r. o 13:20
~~Cebula Biała napisał(a): Wychodzi taki Polski sędzia w Warszawie z orłem na piersi niby niewolny uzależniony od autorytarnych rządów i ogłasza postanowienie o zamknięciu kopalni w Turowie i tym samym elektrowni i pozbawieniu 3 mln Polaków prądu.
A tu w naszym pięknym mieście wychodzi Pan Sas i ogłasza, że skończymy...........z czym to państwo skończycie bo nie bardzo rozumiem!

~~Cebula Biała napisał(a): Wychodzi taki Polski sędzia w Warszawie z orłem na piersi niby niewolny uzależniony od autorytarnych rządów i ogłasza postanowienie o zamknięciu kopalni w Turowie i tym samym elektrowni i pozbawieniu 3 mln Polaków prądu.
Cebula biała Pięknie to podsumowała.Podoba mi się niech zrobi porządek na własnym podwórku a później niech sprząta Bolesławiec z uśmiechem przez zaciśnięte zęby.
~~Zdzichu niezalogowany
9 czerwca 2023r. o 14:20

Oszczany szczerbiec wybudował a następnie wyburzył elektrownie w Ostrołęce .To co ,prądu mieliśmy za dużo , dlatego fleja kazał zrównać z ziemią nowo wybudowany zakład ?
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
9 czerwca 2023r. o 17:05
bardzo dobra kontra...
co na to ''cebula''? ;D

chyba ''morda w kuble'' bo zamilkł ...;D
~~Bakłażanowy Tulipan niezalogowany
9 czerwca 2023r. o 17:08

To są sądy i tak działają po reformie Ziobry
~~Morus niezalogowany
9 czerwca 2023r. o 17:14

No przeciez jakis lewicowiec nie będzie bronił kopalni czy elektrowni opartej na węglu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.