~~Jasnofioletowa Wiśnia napisał(a): Ci ludzie są w stanie dać się dymać w kakao przez Tuska byle by nie rządził PiS. A to już jest przejaw jakiejś choroby psychicznej.
~~Pan Marek napisał(a): Panie Darku porozmawiajmy poważnie, moje pieniądze w OFE te które mi pan Tusk ukradł ja bardzo bym chciał z procentem odzyskać. Pozdrawiam
Zastosowana autokorekta
~~K napisał(a): Ciekawe czy pan Darek zna hymn Polski bo jakoś na marszu pełowcow jego też nie było słychać.
~~Czerwony Agrest napisał(a):Ktoś napisał: ~~K napisał(a): Ciekawe czy pan Darek zna hymn Polski bo jakoś na marszu pełowcow jego też nie było słychać.
Było "...póki my żyjemy", a potem przekleństwa przez megafon. Piękne zestawienie...
~~Granatowoczarny Rozchodnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwony Agrest napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~K napisał(a): Ciekawe czy pan Darek zna hymn Polski bo jakoś na marszu pełowcow jego też nie było słychać.
Było "...póki my żyjemy", a potem przekleństwa przez megafon. Piękne zestawienie...
PISzesz o wczorajszych procesjach tzw. Bożego Ciała ?
To jest właśnie wasza mentalność... Kłamać i manipulować. Komuniści i ich dzieci mają to we krwi.