Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tour de Konstytucja w bolesławieckim Rynku
~~ niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 18:11
'ladaco' - śpij spokojnie...
'yankee' na to nie pozwolą bo bo jasno piszą że nie pozwolą na to by stracić kontrolę nad Polską ...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Myślący niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 18:17
Nie wiem czy wiesz ale Trybunal Konstytucyjny to jest FARSA więc o czym Ty mówisz człowieku zastanów się...
~~Myślący niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 18:26
Mam wrażenie że nie przekonam Ciebie bo jesteś zaślepiony obecną PROPAGANDĄ OBOZU RZADZACEGO. Jesteś po prostu niereformowalny. To się nazywa FANATYZM.
14240
M21W2
26 czerwca 2023r. o 18:37
~~Myślący napisał(a): Nie wiem czy wiesz ale Trybunal Konstytucyjny to jest FARSA więc o czym Ty mówisz człowieku zastanów się...

Rozumiem , tak Tobie powiedzieli ci co łamią konstytucję , takiej Polski chcesz , jakiś Budka czy inny POmylony nie będący konstytucjonalistą nie jest od wydawania wyroków .
Albo szanujemy Konstytucje albo stosujemy wybiórczo a to już pachnie anarchią .

~~Myślący niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 18:37
Niestety mam wrażenie że mało osób które wypowiadają się na forum rozumie w jakim celu odbyło się to spotkanie. Nie ubliżajmy sobie tylko spróbujmy dojść do konsensusu i skończyć z nienawiścią i podziałem NAS czyli naszego Społeczeństwa. NAS POLAKÓW.
~~Myślący niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 18:46
Kiedyś za PRLu byli tzw TWARDOGŁOWI czyli zagorzali komuniści. Ty jesteś właśnie takim przedstawicielem PIS.
Po prostu nie ma sensu z Tobą dyskutować..

~~Bladozielony Przegorzan niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 18:55
14240
M21W2
26 czerwca 2023r. o 19:11
~~Myślący napisał(a): Mam wrażenie że nie przekonam Ciebie bo jesteś zaślepiony obecną PROPAGANDĄ OBOZU RZADZACEGO. Jesteś po prostu niereformowalny. To się nazywa FANATYZM.

Taki styl dyskusji wprowadzasz że lepiej zmień pseudonim , Myślący do Ciebie nie pasuje , mógłbym odpisać w Twoim stylu - jesteś zaślepiony propagandą anty PiS -owską , FANATYKIEM skrajnie nie tolerancyjnym .
Traktuj to tak jakbym tego nie napisał , nie tak powinna wyglądać dyskusja szanujących się ludzi o innym spojrzeniu na rzeczywistość w jakiej przyszło nam żyć .
Nie znoszę kapusiów i sługusów UE , Berlina czy Moskwy , jak pokazuje historia zawsze źle na tym wychodziliśmy dlatego na pewno nie zagłosuję na lewicę i mocno skręcającą w lewo Platformę nawet bardziej lewacką jak lewica Czarzastego .

Dopisane 26.06.2023r. o godz. 19:03:

~~Myślący napisał(a): Niestety mam wrażenie że mało osób które wypowiadają się na forum rozumie w jakim celu odbyło się to spotkanie. Nie ubliżajmy sobie tylko spróbujmy dojść do konsensusu i skończyć z nienawiścią i podziałem NAS czyli naszego Społeczeństwa. NAS POLAKÓW.

To nas oświeć , Tuleja wie że sędziowie powinni być apolityczni , o tym mówi Konstytucja , Tuleja i cała ta NADZWYCZAJNA KASTA z iustitii powinni zawiesić togi i założyć partię polityczną jak chcą politykować i wiecować .

Dopisane 26.06.2023r. o godz. 19:11:

~~Myślący napisał(a): Kiedyś za PRLu byli tzw TWARDOGŁOWI czyli zagorzali komuniści. Ty jesteś właśnie takim przedstawicielem PIS.
Po prostu nie ma sensu z Tobą dyskutować..

Ty nie dyskutujesz Ty mędrkujesz , pouczasz i ganisz , w 2015 napisałem że zagłosowałem nie na PiS tylko przeciwko sprzedajnej Platformie , po ośmiu latach nic się nie zmieniło , Polską mają rządzić Polscy politycy nie ci na usługach lewactwa z Euro-kołchozu , pamiętasz komunizm to się chwali , gorzej że została w Tobie natura niewolnika tym razem nie Moskwy tylko Berlina .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.