Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tour de Konstytucja w bolesławieckim Rynku
~~Grafitowa Hortensja niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 21:19
~~Myślący napisał(a): Niestety mam wrażenie że mało osób które wypowiadają się na forum rozumie w jakim celu odbyło się to spotkanie. Nie ubliżajmy sobie tylko spróbujmy dojść do konsensusu i skończyć z nienawiścią i podziałem NAS czyli naszego Społeczeństwa. NAS POLAKÓW.

Jasiu daj se siana! Byłeś ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Myślący niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 21:40
Boleję nad tym że propaganda PIS doprowadziła do tego że wartościowi i inteligentni ludzie dali się tak zmanipulowac i zniewolić.
Czy Wy nie macie już własnego zdania? Gdzie jest ta nasza wykształcona cholerna INTELIGENCJA?
~~Myślący niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 21:44
Czy MAMONA zasłoniła Wam
Umysł ?
~~Bladozielony Przegorzan niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 21:51
~~Myślący napisał(a): Myślę że jesteś inteligentny i miło mi z Tobą polemizować ale wiem że nie zgodzimy się bo nie patrzysz realnie na to co dzieje się w naszym kraju.Nie mam zamiaru Ciebie obrażać ale tak jak pisałem jesteś niereformowalny w swoich poglądach. A szkoda bo Myślę że jesteś wartościowym człowiekiem tylko masz złe poglądy.

czy jestem ''inteligentny''? ...może tak ale jak zapewne zauważyłeś zdania są podzielone...;D
a mnie osobiście taki układ pasuje...
czy ja nie patrzę realnie na otaczającą nas rzeczywistość ?...myślę że raczej tak ale nie będę się spierał i nie oczekuję wyjaśnienia na jakiej podstawie tak twierdzisz...
nie chcesz mnie obrażać? ...na mnie to już nie robi wrażenia bo się do tego przyzwyczaiłem ...;D...już tu pisałem -mam skórę nosorożca i kąsanie jakiegoś gza nie robi na mnie wrażenia...

poglądy...każdy z nas je ma i to jest indywidualny wybór...
inaczej to widzę kiedy wbrew logice i właśnie rzeczywistości z jaką się zderzamy codziennie ktoś brnie w idiotyzmy tracą tym samym chyba instynkt samozachowawczy...

czy ja jestem ''niereformowalny''? tak ,w pewnym sensie tak...
np. nigdy na białe nie powiem czarne...nigdy nie dam się bezkrytycznie zmanipulować...

pisząc że ja mam ''złe poglądy''- jak się domyślam- swoje własne uważasz za słuszne... ;D
pisząc coś takiego przypominasz mi trochę Lucjana który również lubi ''szufladkować'' ludzi ...;D
a więc wam obu przypomnę słowa Nietzschego...

kto walczy z demonami powinien uważać by samemu nie stać się jednym z nich...
~~MatkaBiedronia niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 21:54
Kabaret
~~Bladozielony Przegorzan niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 22:02
ależ tak...tak to należy traktować ...
no chyba że komuś marzą się wrzody na żołądku...;D

chociaż co do samej Konstytucji to tutaj raczej nie miejsce na żarty...
odnoszę wrażenie że są tu tacy co inaczej ja ''czytają'' ;D

ale skoro ''budyń'' sam daje takim przykład to co takim się dziwić?
~~Myślący niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 22:13
Nie uważaj mnie za Gza bo obrażasz mnie a sobie wystawiasz złe świadectwo. W pewnym sensie rozumiem Ciebie. Jednak daj sobie powiedzieć że Twój kierunek jest zły. Aczkolwiek każdy ma prawo do swojego zdania. I tu doszliśmy do KONSTYTUCJI. Wolności słowa i wyznania..

~~Myślący niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 22:18
A warto było by oprócz białego i czarnego zauważać SZAROŚCI
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza