~~Myślący napisał(a): Myślę że jesteś inteligentny i miło mi z Tobą polemizować ale wiem że nie zgodzimy się bo nie patrzysz realnie na to co dzieje się w naszym kraju.Nie mam zamiaru Ciebie obrażać ale tak jak pisałem jesteś niereformowalny w swoich poglądach. A szkoda bo Myślę że jesteś wartościowym człowiekiem tylko masz złe poglądy.
czy jestem ''inteligentny''? ...może tak ale jak zapewne zauważyłeś zdania są podzielone...;D
a mnie osobiście taki układ pasuje...
czy ja nie patrzę realnie na otaczającą nas rzeczywistość ?...myślę że raczej tak ale nie będę się spierał i nie oczekuję wyjaśnienia na jakiej podstawie tak twierdzisz...
nie chcesz mnie obrażać? ...na mnie to już nie robi wrażenia bo się do tego przyzwyczaiłem ...;D...już tu pisałem -mam skórę nosorożca i kąsanie jakiegoś gza nie robi na mnie wrażenia...
poglądy...każdy z nas je ma i to jest indywidualny wybór...
inaczej to widzę kiedy wbrew logice i właśnie rzeczywistości z jaką się zderzamy codziennie ktoś brnie w idiotyzmy tracą tym samym chyba instynkt samozachowawczy...
czy ja jestem ''niereformowalny''? tak ,w pewnym sensie tak...
np. nigdy na białe nie powiem czarne...nigdy nie dam się bezkrytycznie zmanipulować...
pisząc że ja mam ''złe poglądy''- jak się domyślam- swoje własne uważasz za słuszne... ;D
pisząc coś takiego przypominasz mi trochę Lucjana który również lubi ''szufladkować'' ludzi ...;D
a więc wam obu przypomnę słowa Nietzschego...
kto walczy z demonami powinien uważać by samemu nie stać się jednym z nich...