Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tour de Konstytucja w bolesławieckim Rynku
~~Myślący niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 19:31
Nie jestem żadnym niewolnikiem. Tylko rozsądnie myślącym realistą. Kiedyś pan Gierek zadłużył Nas na niesamowite sumy ale otworzył Nas na ŚWIAT i Europe. Obecny rząd zadłużył Nas na dużo więcej z tą różnicą że zamyka Nas. I znowu wracamy do PRLu. Tego chcesz? Bo ja na pewno NIE.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Janusza przestań wreszcie kłamać niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 19:45
Trybunał konstytucyjny to jest . Farsa. Rzeplinski .
~~Myślący niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 19:51
Teraz okazało się że zagłosowałeś na ZLODZIEJI którzy mają Nas głęboko w...
Dlatego radzę zacznij MYŚLEĆ
~~Zielonobiała Pietruszka niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 20:02
~~Janusza przestań wreszcie kłamać napisał(a): Qurwo ruska . Od soboty leki darmowe . Dla LUDZI którzy mają nadciśnienie .

Nic w naszym kraju obecnie nie jest za darmo. Ty nie masz pojęcia że całe społeczeństwo za to płaci.
~~Ubek niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 20:12
Dlatego głosują . Na ryże bydlę .
~~Szara przydróżka niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 20:39
M21W2 to typ niereformowalny. Od czasu kiedy pojawił się w tematach około solidarnościowych można to zaobserwować. Teraz wszystko co prorządowe nawet jak jest to oczywiste kłamstwo broni tego wystawiając się tylko na śmieszność. Teraz nawet widzi jakieś symbole satanistyczne. Dopytywany gdzie po prostu milczy bo wie że palnął kolejny idiotyzm.
~~Bladozielony Przegorzan niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 20:54
~~Myślący napisał(a): Nie jestem żadnym niewolnikiem. Tylko rozsądnie myślącym realistą. Kiedyś pan Gierek zadłużył Nas na niesamowite sumy ale otworzył Nas na ŚWIAT i Europe. Obecny rząd zadłużył Nas na dużo więcej z tą różnicą że zamyka Nas. I znowu wracamy do PRLu. Tego chcesz? Bo ja na pewno NIE.

kiedyś wkleiłem tu trzy części filmu właśnie o buncie przeciwko zniewoleniu ...film był ostry w przekazie ale jak najbardziej trafny do czego może doprowadzić ludzi ...
tytuł filmów -bo są trzy części- to Rampage...tytułów nie pamiętam ale warto na nie poświęcić czas...

a wracając do dnia dzisiejszego ...ten kto będzie wiecznie żył rozdrapywaniem starych ran w końcu doprowadzi się sam do tego że zeżre go gangrena...
~~Myślący niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 21:16
Myślę że jesteś inteligentny i miło mi z Tobą polemizować ale wiem że nie zgodzimy się bo nie patrzysz realnie na to co dzieje się w naszym kraju.Nie mam zamiaru Ciebie obrażać ale tak jak pisałem jesteś niereformowalny w swoich poglądach. A szkoda bo Myślę że jesteś wartościowym człowiekiem tylko masz złe poglądy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.