~~Myślący napisał(a): nie chcesz mnie obrażać? ...na mnie to już nie robi wrażenia bo się do tego przyzwyczaiłem ...;D...już tu pisałem -mam skórę nosorożca i kąsanie jakiegoś gza nie robi na mnie wrażenia...
~~UBEK napisał(a): Zagłosuję na tych, którzy przywrócą moje przywileje z czasów komuny
~~Szara przydróżka napisał(a): M21W2 to typ niereformowalny. Od czasu kiedy pojawił się w tematach około solidarnościowych można to zaobserwować. Teraz wszystko co prorządowe nawet jak jest to oczywiste kłamstwo broni tego wystawiając się tylko na śmieszność. Teraz nawet widzi jakieś symbole satanistyczne. Dopytywany gdzie po prostu milczy bo wie że palnął kolejny idiotyzm.
~~prokurator Piotrowicz napisał(a):Ktoś napisał: ~~UBEK napisał(a): Zagłosuję na tych, którzy przywrócą moje przywileje z czasów komuny
Znajdziemy was i przywrócimy.
Zastosowana autokorekta
~~Myślący napisał(a): Nie jestem żadnym niewolnikiem. Tylko rozsądnie myślącym realistą. Kiedyś pan Gierek zadłużył Nas na niesamowite sumy ale otworzył Nas na ŚWIAT i Europe. Obecny rząd zadłużył Nas na dużo więcej z tą różnicą że zamyka Nas. I znowu wracamy do PRLu. Tego chcesz? Bo ja na pewno NIE.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szara przydróżka napisał(a): M21W2 to typ niereformowalny. Od czasu kiedy pojawił się w tematach około solidarnościowych można to zaobserwować. Teraz wszystko co prorządowe nawet jak jest to oczywiste kłamstwo broni tego wystawiając się tylko na śmieszność. Teraz nawet widzi jakieś symbole satanistyczne. Dopytywany gdzie po prostu milczy bo wie że palnął kolejny idiotyzm.
Twój idiotyzm jest trudny do ogarnięcia więc nie będę się w to zagłębiał .
Napisałem :
M21W2
przedwczoraj o 22:04
Nigdy nie interesowałem się satanistycznymi symbolami , sprawdziłem , flaga na rynku była z jednym z tych znaków tylko bardziej kolorowym .
Wpisz w gogle - znaki satanistyczne a przekonasz się że ten znak na fladze i koszulce Tulei jest podobny do jednego z nich tylko jest kolorowy , ten którego nie mogę tu wkleić jest czarny tak obwódka jak i środek .
Tacy prymitywni forumowicze jak Ty jesteście tylko zwykłymi krytykantami , zero wypowiedzi w tematach poruszanych na forum .
Jak zaznaczyłem powyżej , nigdy nie interesowałem się znakami satanistycznymi , ktoś przede mną napisał że to znak satanistyczny ja tylko sprawdziłem i widzę podobieństwo , Ty nie sprawdzisz Ty wolisz prostackie krytykanctwo .
Odpisałem tylko dlatego że piszesz że dopytywany gdzie - milczę - odpisałem - na fladze , na banerze , na koszulce Tulei , więc nie kłam że milczę , sam siebie krytykuję że zbyt wiele odpowiadam nie otrzymując odpowiedzi od anonimów i ZABLOKOWANEGO .