Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tour de Konstytucja w bolesławieckim Rynku
~~Bladozielony Przegorzan niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 22:25
~~Myślący napisał(a): nie chcesz mnie obrażać? ...na mnie to już nie robi wrażenia bo się do tego przyzwyczaiłem ...;D...już tu pisałem -mam skórę nosorożca i kąsanie jakiegoś gza nie robi na mnie wrażenia...

przeczytaj mój post jeszcze raz i postaraj się go zrozumieć a zwłaszcza to...

''..nie chcesz mnie obrażać? ...na mnie to już nie robi wrażenia bo się do tego przyzwyczaiłem ...;D...już tu pisałem -mam skórę nosorożca i kąsanie jakiegoś gza nie robi na mnie wrażenia...''

napisałem chyba jasno że zdążyłem się do tego przyzwyczaić ...a skoro tak to było takich wielu ...
takich właśnie nazwałem właśnie ''gzami'' ;D

wracam do ''szkiełka'' a więc do jutra...być może...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~UBEK niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 1:15
Zagłosuję na tych, którzy przywrócą moje przywileje z czasów komuny
~~prokurator Piotrowicz niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 3:13
~~UBEK napisał(a): Zagłosuję na tych, którzy przywrócą moje przywileje z czasów komuny

Znajdziemy was i przywrócimy.
~~Ceglasty Kokorycz niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 9:45
Garska ludzi z niewolonych ,darmowy kabaret dla mieszkanców
14240
M21W2
27 czerwca 2023r. o 10:29
~~Szara przydróżka napisał(a): M21W2 to typ niereformowalny. Od czasu kiedy pojawił się w tematach około solidarnościowych można to zaobserwować. Teraz wszystko co prorządowe nawet jak jest to oczywiste kłamstwo broni tego wystawiając się tylko na śmieszność. Teraz nawet widzi jakieś symbole satanistyczne. Dopytywany gdzie po prostu milczy bo wie że palnął kolejny idiotyzm.

Twój idiotyzm jest trudny do ogarnięcia więc nie będę się w to zagłębiał .

Napisałem :

M21W2
przedwczoraj o 22:04
Nigdy nie interesowałem się satanistycznymi symbolami , sprawdziłem , flaga na rynku była z jednym z tych znaków tylko bardziej kolorowym .

Wpisz w gogle - znaki satanistyczne a przekonasz się że ten znak na fladze i koszulce Tulei jest podobny do jednego z nich tylko jest kolorowy , ten którego nie mogę tu wkleić jest czarny tak obwódka jak i środek .

Tacy prymitywni forumowicze jak Ty jesteście tylko zwykłymi krytykantami , zero wypowiedzi w tematach poruszanych na forum .

Jak zaznaczyłem powyżej , nigdy nie interesowałem się znakami satanistycznymi , ktoś przede mną napisał że to znak satanistyczny ja tylko sprawdziłem i widzę podobieństwo , Ty nie sprawdzisz Ty wolisz prostackie krytykanctwo .

Odpisałem tylko dlatego że piszesz że dopytywany gdzie - milczę - odpisałem - na fladze , na banerze , na koszulce Tulei , więc nie kłam że milczę , sam siebie krytykuję że zbyt wiele odpowiadam nie otrzymując odpowiedzi od anonimów i ZABLOKOWANEGO .

~~obrońcy Konstytucji niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 10:35
~~prokurator Piotrowicz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~UBEK napisał(a): Zagłosuję na tych, którzy przywrócą moje przywileje z czasów komuny

Znajdziemy was i przywrócimy.

My wam damy więcej. Jeszcze oddamy co zabrały ...y.

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
27 czerwca 2023r. o 10:49
~~Myślący napisał(a): Nie jestem żadnym niewolnikiem. Tylko rozsądnie myślącym realistą. Kiedyś pan Gierek zadłużył Nas na niesamowite sumy ale otworzył Nas na ŚWIAT i Europe. Obecny rząd zadłużył Nas na dużo więcej z tą różnicą że zamyka Nas. I znowu wracamy do PRLu. Tego chcesz? Bo ja na pewno NIE.

Po przeczytaniu aż trudno mi uwierzyć że ktoś aż tak jest oderwany od rzeczywistości , szuka tak bzdurnych porównań .

" Jakie jest zadluzenie Polski względem PKB?
Dług publiczny i zadłużenie Skarbu Państwa
Dług publiczny Polski w relacji do PKB według danych Eurostatu za trzeci kwartał 2022 roku wyniósł 50,3%. To poziom zdecydowanie poniżej średniej unijnej, która wynosi 85,1%, jak i strefy euro, gdzie relacja dług publiczny/PKB to 92,9%. " dane z 29 mar 2023 .

Nie ma nic bardziej kontrolowanego przez UE w Polsce jak nasze zadłużenie , za rządu Tuska dług publiczny Skarbu Państwa przekroczył dopuszczalne 60% PKB dlatego dostał ostrzeżenie z UE i zrobił skok na kasę z OFE przelewając ją do ZUS zamiast z budżetu .

Za PRL nikt nie kontrolował zadłużenia , robili co chcieli , Gomułka był przeciwnikiem zadłużania , Gierek odwrotnie , zadłużał i ładował kasę w nie trafione inwestycje .
~~Lilioworóżowy Pomidor niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 11:29
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szara przydróżka napisał(a): M21W2 to typ niereformowalny. Od czasu kiedy pojawił się w tematach około solidarnościowych można to zaobserwować. Teraz wszystko co prorządowe nawet jak jest to oczywiste kłamstwo broni tego wystawiając się tylko na śmieszność. Teraz nawet widzi jakieś symbole satanistyczne. Dopytywany gdzie po prostu milczy bo wie że palnął kolejny idiotyzm.

Twój idiotyzm jest trudny do ogarnięcia więc nie będę się w to zagłębiał .

Napisałem :

M21W2
przedwczoraj o 22:04
Nigdy nie interesowałem się satanistycznymi symbolami , sprawdziłem , flaga na rynku była z jednym z tych znaków tylko bardziej kolorowym .

Wpisz w gogle - znaki satanistyczne a przekonasz się że ten znak na fladze i koszulce Tulei jest podobny do jednego z nich tylko jest kolorowy , ten którego nie mogę tu wkleić jest czarny tak obwódka jak i środek .

Tacy prymitywni forumowicze jak Ty jesteście tylko zwykłymi krytykantami , zero wypowiedzi w tematach poruszanych na forum .

Jak zaznaczyłem powyżej , nigdy nie interesowałem się znakami satanistycznymi , ktoś przede mną napisał że to znak satanistyczny ja tylko sprawdziłem i widzę podobieństwo , Ty nie sprawdzisz Ty wolisz prostackie krytykanctwo .

Odpisałem tylko dlatego że piszesz że dopytywany gdzie - milczę - odpisałem - na fladze , na banerze , na koszulce Tulei , więc nie kłam że milczę , sam siebie krytykuję że zbyt wiele odpowiadam nie otrzymując odpowiedzi od anonimów i ZABLOKOWANEGO .

Lucjan ...po co pytasz kiedy sam nie udzielasz odpowiedzi na zadawane pytania?
to ''adekwatne '' zachowania '' co do tego co sam robisz...;D
a teraz wracasz do ''zablokowanego'' ;D
Lucjan...co do tego symbolu ''satanistycznego'' który piszę otwarcie że mnie rozbawił ale milczę bo to taka głupota że może porażać ...
to jest identycznie idio.ty.czne porównanie jak to z tymi porównanie ''błyskawic '' do symboliki run SS...
ktoś ci wciska głupotę a ty to łykasz...;D
powiedz mi więc czy dzisiaj jak wyjdę na rynek w koszulce ze swastyką to ktoś taki jak ty uzna to za propagowanie faszyzmu czy też zgodnie z jej innymi przekazami jako symbolu szczęścia i obecności Boga?

Lucjan poczytaj o tym więcej zanim coś ''chlapniesz'' bo co jak co ale z pełnym przekonaniem napiszę ci teraz że o początkach faszyzmu czy nazizmu -jak kto woli- wiem o wiele więcej niż ty...
powiem więcej i nie traktuj tego jako przechwałki ...;D ...wszystko to co związane z historią wojen , nawet tą zakłamywaną obecnie wręcz w groteskowy sposób mnie interesuje od lat...
i tu wspomnę znajomą z forum która dała mi w prezencie książkę Adriana Weale -'' SS -HISTORIA PISANA NA NOWO'' i za którą jestem niezmiernie wdzięczny ...jest tam na jej końcu 5 stron przypisów które zaliczałem punkt po punkcie...

Lucjan ...jeszcze raz cię zachęcam do czytania ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.