Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tour de Konstytucja w bolesławieckim Rynku
~~Lilioworóżowy Pomidor niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 11:30
aha...za kilka minut będę w bolesławieckim centrum wiedzy ...wiesz po co ? ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
27 czerwca 2023r. o 13:13
~~Myślący napisał(a): Teraz okazało się że zagłosowałeś na ZLODZIEJI którzy mają Nas głęboko w...
Dlatego radzę zacznij MYŚLEĆ

Zagłosowałem i ponownie zagłosuję , zmienię zdanie jak mi powiesz co Ci ukradli i udowodnisz , polecasz myślenie , zacznij od siebie .
Polityka prorodzinna , prospołeczna to są te sprawy które popieram , dodatkowo inwestycje i zatrzymanie naszego majątku .Ty się zajmujesz wycieczkami osobistymi i sloganami , tym chcesz mnie przekonać jak mi się wydaje do Toska , jego wypowiedzi powtarzasz na forum .

Dopisane 27.06.2023r. o godz. 12:49:

~~Bladozielony Przegorzan napisał(a): pisząc coś takiego przypominasz mi trochę Lucjana który również lubi ''szufladkować'' ludzi .

Napisał ten co nie szufladkuje - Janusz żartowniś .

Dopisane 27.06.2023r. o godz. 13:01:

~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): ktoś ci wciska głupotę a ty to łykasz...

Janusz polecasz innym aby czytali ze zrozumieniem , Tobie też to polecam , sprawdziłem i opisałem podobieństwo , tyle i tylko tyle , czego nie zrozumiałeś ? .

Dopisane 27.06.2023r. o godz. 13:05:

~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): powiedz mi więc czy dzisiaj jak wyjdę na rynek w koszulce ze swastyką to ktoś taki jak ty uzna to za propagowanie faszyzmu

Uznam że masz nie po kolei w głowie , wiesz coś o symbolach zakazanych i dlaczego są zakazane ? , dowiedz się .

Dopisane 27.06.2023r. o godz. 13:13:

Konstytucja i kodeks karny wyraźnie mówią o zakazie propagowania nazizmu, faszyzmu i komunizmu.
27 czerwca 2023r. o 15:47
nic nie ukradli?....czyli skąd nabrali kasiory chociażby na wille+ ? ;D suski dał z oszczędności?...a może ten ''ziemianin'' zwany ''pinokiem''? ;D
wyjaśnisz mi skąd? bo skoro ty uważasz że myślisz nie będziesz miał z tym najmniejszego problemu...
polityka prorodzinna?...to samo ...skąd na to kasa?...wyjaśnisz?

inwestycje?...jakie ?...ściernisko pod Radomiem czy przekap?
a może Ostrołęka? ;D
prospołeczna....to samo ...skąd kasa...

ja odszczwiście ''szufladkuję '' ale ty nie...;D
tylko skąd u ciebie ''komuchy'' i ''lewaki'' mnożą się niczym grzyby po deszczu...

tak Lucjan ...polecam ci czytanie ze zrozumieniem ale ponad wszystko czytanie faktów historycznych a nie popierdółek ze znak ''pacyfki'' bo przecież od początku tego się chwytasz to znak ''satanistów'' ;D
co do swastyki to zrozum że ten symbol od wieki wieków(amen) był znakiem dobrobytu i szczęścia...nawet w hitlerowskich Niemczech to rozumieli i przyznawał to nawet Himmler owładnięty okultyzmem ...;D
i właśnie dlatego Lucjanie że to oni ''przywłaszczyli '' sobie ten symbol jest utożsamiany z naziolami ...
czy ty wiesz skąd u nich wziął się symbol runów przypisany do formacji SS ?
i tylko dlatego dzisiaj swastyka jest widziana głównie jako symbol totalitaryzmu przez ludzi niedouczonych ...wiedzą że gdzieś tam bije dzwon ...;D

szukasz w głupi wręcz sposób symboliki więc dlaczego takim symbolem nie jest dzisiaj dla ciebie ''garbus''? ;D

zapewne na nic nie odpowiesz więc nie brnij w te ''symbole '' bo uważam że obecna nasza Konstytucja też dla ciebie powinna być ''symboliczna'' ...zwłaszcza po tym co tu często piszesz a co mija się z prawdą ...

a teraz przejrzę książki które sobie wypożyczyłem ...
bo ja lubię wiedzieć o czym później będę mógł pisać...;D
27 czerwca 2023r. o 15:51
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Myślący napisał(a):
Dopisane 27.06.2023r. o godz. 13:13:Konstytucja i kodeks karny wyraźnie mówią o zakazie propagowania nazizmu, faszyzmu i komunizmu.

Konstytucja?...a czy koszulka w nadrukiem Kremla to propagowanie komunizmu?
pytam bo jest do kupienia w internetach...;D
podobnie jak koszulki z wizerunkiem Che...za takie koszulki zbynio ''zero'' straszy ''kazamatami'' ;D
~~Róża von Schleswig-Holstein niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 16:59
~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): aha...za kilka minut będę w bolesławieckim centrum wiedzy ...wiesz po co ? ;D

No zdałoby sie tam pozamiatać .
~~upadły anioł niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 17:38
~~Róża von Schleswig-Holstein napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): aha...za kilka minut będę w bolesławieckim centrum wiedzy ...wiesz po co ? ;D

No zdałoby sie tam pozamiatać .

Może twoja mama,gdy wieczorem z parkingu powróci.
~~Jawohl Herr Tusk niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 18:03
Chyba wątpliwości są rozwiane po wypowiedzi niemieckiego europosła:
https://dorzeczy.pl/opinie/455187/szokujace-slowa-webera-trzaskowski-to-jest-niezreczne.html

Jak ktoś nie rozumiał, to ma okazję zrozumieć :)
14240
M21W2
27 czerwca 2023r. o 18:32
~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): nic nie ukradli?....czyli skąd nabrali kasiory chociażby na wille+ ? ;D suski dał z oszczędności?...a może ten ''ziemianin'' zwany ''pinokiem''?

Powtarzasz za totalną opozycją która idąc twoim tokiem myślenia też kradła będąc przy władzy , teraz "złodzieje "docierają do takich jak Ty i krzyczą łapać złodziei .
Powierzając tej czy innej opcji władzę ( tym co wygrają wybory ) powierzamy nasze pieniądze ( budżet ) i to między innymi z budżetu są dofinansowania do działalności fundacji , fundacje też dofinansowują samorządy , np. Trzaskowski wspiera finansowo fundacje LGBT na do tego prawo .
Lewica wspierała fundacje bliskie im , PiS te które są im bliskie , PO- PSL bardzo hojnie wspierali fundacje które uznali że trzeba dofinansować , nikt nie robił z tego " sensacji " na wzór obecnej totalnej opozycji .
Jedna z fundacji za ich rządów zakupiła pałacyk pod Wrocławiem .

" Za darmo i bez konkursu. Jak politycy PO oddali zamek w Wojnowicach , Miał zarobić powiat, ale politycy zdecydowali inaczej. Niejasne okoliczności przejęcia Zamku na Wodzie przez fundację, która nieźle na tym zarabia."

"Chodzi o Kolegium Europy Wschodniej im. Jana Nowaka-Jeziorańskiego, które wojnowicki Zamek na Wodzie otrzymało za darmo, chociaż w momencie przekazywania go fundacji, wart był 10 mln zł."

Dopisane 27.06.2023r. o godz. 18:32:

~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): tylko skąd u ciebie ''komuchy'' i ''lewaki'' mnożą się niczym grzyby po deszczu...

Pod koniec lat osiemdziesiątych w PRL było ok . 3 mln . członków PZPR do tego dodaj ich rodziny to co najmniej 10 mln.
Masz rację ci ludzie się rozmnażają stąd mamy tylu lewaków co w PRL , tak będzie jeszcze przez długie lata .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.