~~Tabaczkowa Wiśnia napisał(a): LADNY PEJZARZ BOLA NA WJEZDZIE
~~Dociekliwy napisał(a): A co jeśli te jajka bądź pisklęta szpaka lub jaskółki pochodziły by z gwałtu? Co wtedy? Jak się do tego odnieść? Moja dziupla moja sprawa?
~~ostateczna ostateczność napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dociekliwy napisał(a): A co jeśli te jajka bądź pisklęta szpaka lub jaskółki pochodziły by z gwałtu? Co wtedy? Jak się do tego odnieść? Moja dziupla moja sprawa?
- Będziemy dążyli do tego, by nawet przypadki ciąż bardzo trudnych, kiedy ptaszek jest skazane na śmierć, mocno zdeformowany, kończyły się jednak porodem, by ten ptaszek mógł być ochrzczony, pochowany, miał imię - stwierdził w wywiadzie Jarosław Kaczyński.
~~Złocistoruda Języczka napisał(a): Co za porąbany kraj... Nie ma dróg rowerowych - źle, budują drogę rowerową - źle. Weźcie się walnijcie w te puste głowy i wszyscy przeciwnicy wycinki drzew idźcie nad bóbr i ulżyjcie sobie jak golas. Jakiś ... nasadził sto lat temu wąsko drzewa, a wy teraz się spuszczacie nad nimi. Źle stoją więc trzeba je wyciąć i posadzić obok nowe. Tyle w temacie.Zastosowana autokorekta
~~Ciemnobursztynowy Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocistoruda Języczka napisał(a): Co za porąbany kraj... Nie ma dróg rowerowych - źle, budują drogę rowerową - źle. Weźcie się walnijcie w te puste głowy i wszyscy przeciwnicy wycinki drzew idźcie nad bóbr i ulżyjcie sobie jak golas. Jakiś ... nasadził sto lat temu wąsko drzewa, a wy teraz się spuszczacie nad nimi. Źle stoją więc trzeba je wyciąć i posadzić obok nowe. Tyle w temacie.Zastosowana autokorekta
Generalnie zgoda ale z tą różnicą, że drzewa wzdłuż dróg należy wycinać i nie sadzić tam, bliżej czy dalej, żadnych następnych po to by nie trzeba było późnie stawiać przy nich krzyży.