~~Zielonkawobrązowa Sasanka napisał(a): Znowu wróciła ta ględa panM !
Będzie pierdzielił w kółko te swoje odgrzewane farmazony !
~~Szafranowa Forsycja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Sasanka napisał(a): Znowu wróciła ta ględa panM !
Ale przeczytaj ze zrozumieniem ile prawdy jest w tym jego ględzeniu i biadoleniu.
~~Zielonkawobrązowa Sasanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Sasanka napisał(a): Znowu wróciła ta ględa panM !
Ktoś napisał: ~~Szafranowa Forsycja napisał(a): Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Sasanka napisał(a): Znowu wróciła ta ględa panM !
Ale przeczytaj ze zrozumieniem ile prawdy jest w tym jego ględzeniu i biadoleniu.
I co z tego ze cos tam jest prawdą ?
Ja mogę tu wpisać całą tabliczkę mnożenia i będzie to cała prawda ale po jaką cholerę?
Po to aby barany same sprzedawały swoje futra i mleko i nie czekały aż je ktoś w nagrode zarżnie.
~~Baran nie strzyżony napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Sasanka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Sasanka napisał(a): Znowu wróciła ta ględa panM !
Ktoś napisał: ~~Szafranowa Forsycja napisał(a): Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Sasanka napisał(a): Znowu wróciła ta ględa panM !
I co z tego ze cos tam jest prawdą ?
Ja mogę tu wpisać całą tabliczkę mnożenia i będzie to cała prawda ale po jaką cholerę?
Po to aby barany same sprzedawały swoje futra i mleko i nie czekały aż je ktoś w nagrode zarżnie.
A na xuj baranom futra w lecie?
A mleka i tak nie piją.
~~Zielonkawobrązowa Sasanka napisał(a):Ktoś napisał:
A na xuj baranom futra w lecie?
A mleka i tak nie piją.
Ale mogą pohandlować. Wymienić na kolorowa paciorki .
~~Ulka napisał(a): Nie wiem o co chodzi ale zwykle obywatel musi sam doszukując się w ustawach i rozporządzeniach rzeczy , praw i ustaw które jednoznacznie mówią że mu się należy , w urzędach pozatrudniali do obsługi klienta Osoby za marne grosze to skąd ona ma niby wiedzieć gdy tymczasem kierowniczki pochowane po pokojach albo latają za truskawkami . Wszyscy niby mają studia i zaje....ste wysokie wykształcenie a sam musisz urzędnikom odwodnić że tym razem " po prostu się należało " nam albo mnie . To jest kraj Jarosława i wszystko tak działa jak jego rządy .