Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Życzenia dla policjantów z okazji Święta Policji
~~goniu niezalogowany
24 lipca 2023r. o 21:14
Zadnego szacunku nie mam teraz dla Policji to łachudry pisowskie żadnego szacunku dla człowieka ochyda
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ha ha niezalogowany
24 lipca 2023r. o 21:22
~~goniu napisał(a): Zadnego szacunku nie mam teraz dla Policji to łachudry pisowskie żadnego szacunku dla człowieka ochyda

Mój syn wczoraj zadzwonił i powiedział. że przejechał PSA ja pytam a co zrobiłeś z radiowozem .
~~Jaskrawoczerwony Wilec niezalogowany
24 lipca 2023r. o 23:12
~~Gnidy napisał(a): Ta formacja przez 8 lat została pośmiewiskiem Polski. Co jeszcze się musi wydarzyć żeby to wszystko je##o ?

Ruscy, przykro mi ale tylko to nam zostało. Powinni krec nąć pewnie mnie tu zaraz aresztują za niepatriotyczne komentarze w każdym razie nie po ich myśli, booze to być bardziej patriotyczne niż się komuś wydaje

Zastosowana autokorekta

24 lipca 2023r. o 23:14
~~Ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~goniu napisał(a): Zadnego szacunku nie mam teraz dla Policji to łachudry pisowskie żadnego szacunku dla człowieka ochyda

Mój syn wczoraj zadzwonił i powiedział. że przejechał PSA ja pytam a co zrobiłeś z radiowozem .

A co zrobić kiedy w rodzinie się żmije zagnieżdżą bo ktoś wpuścił ? Jak zmiażdżyć głowę?
24 lipca 2023r. o 23:24
~~PiSS napisał(a): Pogoda twoja bandycka partia zniszczyła, zhanbiła, ośmieszyła Policję na dekady. Ludzie to wiedzą !

Policja nigdy nie była inna ale mieli prikaz udawać i uśpic czujność bo kiedyś ludzie używali mózgów i milicja się ich bała
~~Hiszpański nurek który zwiał niezalogowany
25 lipca 2023r. o 1:46
https://tvn24.pl/polska/policja-skandal-w-wyzszej-szkole-policji-w-szczytnie-siedmiu-wydalonych-z-kursu-oficerskiego-nagranie-7244636

Wincyj takich jełopów
~~Lex banda niezalogowany
25 lipca 2023r. o 1:58
Zabawę kogutem z uprowadzonymi nastolatkami pamiętacie ?
~~POL niezalogowany
25 lipca 2023r. o 7:15
Wszystkiego dobrego zycze z okazji swieta Policji,Ale mielibysmy jedno zyczenie zeby spelnili,W koncu zeby ukrocili nocne drifty mlodych ludzi na ul,Galczynskiego i wyscigi na obwodnicy Boleslawca,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.