Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dostała mandat za skargę na koszenie kombajnem - ten news to prawdopodobnie FAKE news
~~Szarozielony Pierwiosnek niezalogowany
26 lipca 2023r. o 11:54
Misiek - slyszalas cos? jakas Twoja nowa sasiadka? czy jednak fakenews? buzka w blizne :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rdzawy Rdest niezalogowany
26 lipca 2023r. o 11:58
Od początku ta plotka się nie skleja. Nawet jak ktoś dzwoniłby na policję w tej sprawie to po prostu by to zgłosił, a to policja decyduje czy przyjechać czy nie. Policja miała przyjechać bo pani mówi żeby przyjechali bo głośno? litości.
~~Krwawosiny Tytoń niezalogowany
26 lipca 2023r. o 13:53
Może miało poprawic wizerunek policji
~~mieszkam niedaleko niezalogowany
26 lipca 2023r. o 14:57
Już uwierzyłam że policja przyjechała
~~Sczerniały Miłorząb niezalogowany
26 lipca 2023r. o 19:08
Nawet jeśli fake news, to pożyteczny. Brawo Bad Bunzlauer.
~~K niezalogowany
26 lipca 2023r. o 19:44
Ja naprawdę miałam podobną historię ze swoim sąsiadem, przeszkadzała mu nasza kosiarka do trawy, próbował wymuszać na nas koszenie najpierw do godz.20 wymyślając zakaz hałasowania po godz.20, (kosiliśmy najpóźniej do godz.20,30) następne koszenie robiliśmy od godz.19 do 20 dla świętego spokoju żeby się nie czepiał a pomimo to zadzwonił na policję która jak przyjechała to od razu spytała kto na nas doniósł i że jest to bezpodstawne wezwanie, więc poszli do sąsiada, zapewne jak przypuszczam za pierwszym razem nie dali od razu mandatu ale jak na razie od miesiąca mamy spokój.
~~Żółta Trytoma niezalogowany
26 lipca 2023r. o 19:53
Prawda jestem taka,że milicja wypisała mi mandat,ale go nie przyjelam
~~Nena niezalogowany
27 lipca 2023r. o 7:39
B.B i wszystko jasne....same extra newsy i posty z d....y
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza