~~Myszata Miechunka napisał(a): Dajcie spokój z takim pier..leniem! Służba zdrowia w tym kraju leży, na wizytę u onkologa czeka się latami, jak już uda się dostać, to leczą starymi, przestarzałymi lekami, w szpitalach ZERO empatii, jesteś tylko kolejnym przypadkiem, który zawraca im dupy, "następny !"... Chorzy, półprzytomni od morfiny ludzie, czekają w wielogodzinnych kolejkach! Niedawno zmarł mi na raka teść, także z bliska widziałem jak to wygląda i powtarzam, SKOŃCZCIE PIER..LIĆ jak tu jest dobrze, jak tu jest pięknie! Je.ać polską "służbę zdrowia", je.ać pis który tak, to i tak wcześnej zj.bane g.wno wykończył, je.ać kościół i kler, dzięki którym mamy je.any pis przy władzy!!!
~~Srebrzystoczarna Forsycja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Myszata Miechunka napisał(a): Dajcie spokój z takim pier..leniem! Służba zdrowia w tym kraju leży, na wizytę u onkologa czeka się latami, jak już uda się dostać, to leczą starymi, przestarzałymi lekami, w szpitalach ZERO empatii, jesteś tylko kolejnym przypadkiem, który zawraca im dupy, "następny !"... Chorzy, półprzytomni od morfiny ludzie, czekają w wielogodzinnych kolejkach! Niedawno zmarł mi na raka teść, także z bliska widziałem jak to wygląda i powtarzam, SKOŃCZCIE PIER..LIĆ jak tu jest dobrze, jak tu jest pięknie! Je.ać polską "służbę zdrowia", je.ać pis który tak, to i tak wcześnej zj.bane g.wno wykończył, je.ać kościół i kler, dzięki którym mamy je.any pis przy władzy!!!
Chyba też przydałoby Ci się podleczyć u głowologa...
~~Srebrzystoczarna Forsycja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Myszata Miechunka napisał(a): Dajcie spokój z takim pier..leniem! Służba zdrowia w tym kraju leży, na wizytę u onkologa czeka się latami, jak już uda się dostać, to leczą starymi, przestarzałymi lekami, w szpitalach ZERO empatii, jesteś tylko kolejnym przypadkiem, który zawraca im dupy, "następny !"... Chorzy, półprzytomni od morfiny ludzie, czekają w wielogodzinnych kolejkach! Niedawno zmarł mi na raka teść, także z bliska widziałem jak to wygląda i powtarzam, SKOŃCZCIE PIER..LIĆ jak tu jest dobrze, jak tu jest pięknie! Je.ać polską "służbę zdrowia", je.ać pis który tak, to i tak wcześnej zj.bane g.wno wykończył, je.ać kościół i kler, dzięki którym mamy je.any pis przy władzy!!!
Chyba też przydałoby Ci się podleczyć u głowologa...