~~Bławatny Nachyłek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowa Lepnica napisał(a): Woda jest niezdatna do picia , prosto z kranu wygląda jak gotowa herbata ! - wyrzucone rano białe pranie wyszło żółte! - informacji brak, że awaria dosiegnie większą część miasta
to kara za pranie w niedziele
~~Bolesławianin napisał(a): Częsty kamień to pewnie rodzaj rur, którymi woda płynie. Wodociągi powinny sprawdzić, czy w tym rejonie są rury obecnie zabronione w instalowaniu. I pewnie trzeba je wymienić, dla zadbania o zdrowie mieszkańców.
~~Marek napisał(a): Deszcz pada to nie będzie problemu z wodą. Już mam pełną beczkę, a jutro trzeba pomyśleć o studni.
~~Marek napisał(a): Deszcz pada to nie będzie problemu z wodą. Już mam pełną beczkę, a jutro trzeba pomyśleć o studni.
~~Ciemnoszary Bluszczyk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bławatny Nachyłek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowa Lepnica napisał(a): Woda jest niezdatna do picia , prosto z kranu wygląda jak gotowa herbata ! - wyrzucone rano białe pranie wyszło żółte! - informacji brak, że awaria dosiegnie większą część miasta
to kara za pranie w niedziele
:)