Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszystkie oprawki za 1zł z okazji Wielkiego Otwarcia KODANO Optyk w Bolesławcu!
~~ASTRA niezalogowany
8 sierpnia 2023r. o 7:11
ja od lat mam swojego optyka i na pewno nie zmienię.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ja niezalogowany
8 sierpnia 2023r. o 7:41
~~ASTRA napisał(a): ja od lat mam swojego optyka i na pewno nie zmienię.

a którego polecasz? bo szukam akurat dla siebie -> pesel wymaga aby zainteresować się badaniem wzroku
~~Bolek niezalogowany
8 sierpnia 2023r. o 13:05
Nie polecam odbija sobie na szkłach do okularów żona chciała skorzystać z promocji -50% na szkła i oprawki i okazało się że płacisz za jedno szkło a nie za komplet i w sumie wyszło jak by bez promocji bo cena jednego szkła to ponad 900zł więc 900+900=1800 za komplet nie polecam
~~Rdzawobrunatna Cynia niezalogowany
8 sierpnia 2023r. o 13:36
Do Bolek gdzie tak drogo ?w tym nowym ?
~~Rdzawobrunatna Cynia niezalogowany
8 sierpnia 2023r. o 13:37
Ciekawa ta jest promocja za 1 zł będę musiała się wybrać i dowiedzieć
~~Lalaaa niezalogowany
8 sierpnia 2023r. o 17:14
Daj znać czy się opłaca
~~TY niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 16:23
~~ja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ASTRA napisał(a): ja od lat mam swojego optyka i na pewno nie zmienię.

a którego polecasz? bo szukam akurat dla siebie -> pesel wymaga aby zainteresować się badaniem wzroku

~~ja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ASTRA napisał(a): ja od lat mam swojego optyka i na pewno nie zmienię.

Salon optyczny na Asnyka polecam, dokładne badania ceny przystępne do tego dają spore rabaty, przy zakupie szkieł, oprawek badanie w cenie. Polecam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza